hits

TENK AT Norge FREMDELS er tilbakestånde på oss som har Utvilkningshemming !

Det er ikke lett for meg eller de som har en utvilkingshemming/nedsattfunksjonsevne å bli forstått hvordan vi opplever hverdagen. Trosav at jeg nå har en mild grad av en utvilknghemmming, kan det til tider virke uriktig/ urettferdig hvordan enkelte ser og oppfatter det jeg gjør ting og sier. Trosalt gjør jeg det ikke bevist, men heller ubevist.

Navn på syndromet mindt er følger:

Klinefelterssyndrom 1 av 660 rammere bare gutt/menn som for dette syndromet. 

 

 

 

 

 

Men helt over til noe annet, jeg leser gjerne over de ulike nettavisene og kom over denne artikkelen, helt Uvirkelig med sant nok! 

Ble nektet å komme inn på restaurant:

Sa de mistet kunder på grunn av oss !

SØRUMSAND/ BJØRKELANGEN: De tre handikappede rullestolbrukerne og ledsagerne ble nektet adgang til kinarestauranten. De bråker for mye og spiser for lite, mener innehaveren.Les videre artikell her: 

 

2 kommentarer

Ingrid

25.01.2015 kl.00:23

Veldig bra innlegg! Synes det er fint at du tar opp ett så viktig tema. Det burde egentlig ikke vært noe problem når vi lever i 2014. Men håper det blir bedre snart. Får helt vondt i meg av situasjoner som i artikkelen :(

Photo1Norway/Glen

25.01.2015 kl.00:41

Ingrid: jeg håper også at det snart, kan bli bedre for oss som har en utvilkingshemming. Mange av oss kjemper å kjemper for å bli forstått.

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)