hits

mandag,tirsdag,onsdag, torsdag og Fredagen. Ops slapp oppdaterings uke :/

Mandag: 09.03.2015

Var på bursdag til min mamma,  hyggelig =)  så fikk jeg lyst å gjøre noe fysik arbeid, da eg skulle ut og se på gressklipper traktoren min,  selv om eg enda itj helt vet ka eg skal med den :P  så ble jeg heller gjorde noe annet begynte heller ta unna en del mose langs fjøsveggen.  Godt å få bruke kroppen på fysikt arbeid igjen, lenge imellom har det vært. Slik blir det å bo i en by, men vant med og holde på fra landsbygda.  

 

Tirsdagen:  10.03.2015

Var jeg først på hvordan skal stjørdal bli i fremtiden,  også var det trening igjennom Mental Helse Stjørdal kl. 18 på DPS, så veldig sliten etter en lang dag.

(stive muskler innsiden av låret, vanskelig og gå trapper og inn av ut av bilen) fikk tøyet ut etter treningen noe bedringer. 


Onsdag: 11.03.2015

Natt ble til dag, jeg satt opp og spillet spill på faceboook,  så såg ferdig episodene på hotell cærsar. La meg ca kl. 04.00 denne onsdagen,  og var innom Bontias, legekontoret, Mona Liza å var på Treffstedet til Mental Helse Ungdom Stjørdal,  pluss et møte på kvelden.  (stive muskler innsiden av låret, begynte å bli noe bedre, etter fysikt arbeid)

 

Torsdagen: 12.03.2015

Kiddet itj noe som helst, var hjemme og slappet av.  Ryddet og vasket klær, fikk besøk på kvelden =)  

 

Fredag: 13.03.2015

La meg kl. 04.00 ca og opp kl. 08.10 for eg skulle møte kontakt person min, fordi skulle på gå tur. Det var en hyggelig liten sparser tur.   

Noe senere gikk jeg inn på Bonitas og var trenet opp mer på den sosiale biten min, fikk posetivt tilbake melding i dag. Om min utvilken fra i fjor til i år =)  Med fremgangen min =)  Det gjorde meg veldig glad =)  og spiste en god lunsj. ble god og mett =) 

- Besøkte Stjørdal Frivillighetsentral =) 

- Har vært innom Mona Liza i dag, kunst butikken i gata.  Og slått av en prat om maling og kvaliter på farger. ble langt klokere =)  God kundeservice.

Senere dro jeg hjem spise enda mer mat, selv om eg kansje nok var mett ifra før av.  Sovet på sofan rundt 16.00 tiden og sov helt frem til ca kl. 19.30 i dag. Tror nok eg var noe utslitt.   

Resten av dagen har vært ganske så bra.  litt uflaks. se eget innlegg. 

 

- Må snart pakke beggen og kamera utstyret med tanke på at eg skal på Kurs/konferanse og Årsmøte i helgen i Snåsa,

igjennom Mental Helse, og Mental Helse Ungdom Stjørdal. 

 

 

 

 

Må opp tidlig og eg har itj lagt meg enda,  må opp mist kl. 06.00

 

så natta =)  

 

 

 

 

 

(kaken fra bursdagen) 

 

Vet ikke om det kommer noe oppdateringer fra helgen.

 

2 kommentarer

Iselin Renée

14.03.2015 kl.08:47

kaka så god ut :)

Photo1Norway/Glen

14.03.2015 kl.18:27

Iselin Renée: den var veldig god å :)

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)