hits

Våkna med problemer i ankelen---

Det ble en fryktelig langt natt, da jeg ikke fikk til å sove 100% godt. Selv om kroppen var meget sliten etter de to øktene med treningen, fokuserte den på smerten jeg ikke kjente så godt utover natten. Så på foten min da æ våknet, at den hadde hovnet opp. Gikk meget krokete/små haltet så itj særlig bra, men viste at jeg måtte komme mæ i vei for og rekke en avtale klokken: 10 på morgen. Her ble jeg ca halv time forsinket grunnen smerten i ankelen, å at den psykiske ble satt på prøve om å takle denne slags smerte.  - Det har seg slik at jeg tåler veldig mye smerter, men er veldig sår vist det er føtene mine det gjelder. 

Jeg har ha veldig kort lunte i dag, men sinnet enn hva jeg ellers bruker. Grunnlaget av smerten å angsten for og itj greie å delta på cupen. 

 

Etter avtalen dro æ og bestillet time til bilen, for og slippe den ulyden. Har time neste uke enn eller annen gang, gleder mæ å få fikset dette.

På veien tilbake ble jeg oppringt og minnet på om at æ, hadde en avtale kl. 13 også :p  men kom mæ itj ditt før tjue minutter etter tiden.

 

Så langt av dagen har jeg ikke kommet meg til avtalen tidspunkt, men sakt ifra om forsinkelsen.

(prøver så godt jeg kan å komme meg til riktig tidpunkt på avtaler og møter).

 

 

Etter avtalen dro jeg hjem, å hentet søppel som skulle kastes på Gjenbrukstorget.

Hadde tenkt og gjort dette en stund, men hadde aldri blitt noe av det.  Ukene hadde bare godt ifra meg, men i dag gjorde æ det. Langt bedre forbret på vinteren, men langt ifra mål men å få det ryddig i carporten.

Min mamma ville også bli med på Gjenbrukstorget og Gjenbruksbutikken  så vi dro sammen ditt.

Så var det bare hjemom å hente utstyret til cupen: leggskinn, fotball sko å annet.

 

Men først skulle vi på IKEA og deretter på cup kamper, her ble det å se på ting og tang pluss ei matte å litt middag =).

 I dag ble det kjøttboller, potet, gulrot, bråkoli og saus. Det smakte utrolig godt: anbefalles =) 

 

Men selvsagt kom jeg femten minutter etter cup oppmøte, men det gikk bra. Var itj start før 17.30

- sa ifra til treneren at jeg hadde problemer med ankelen og at jeg måtte ta det rolig, men etter vært som kroppen min ble varmere kjente jeg ikke dette.  

Slik at det ble mer spille tid på meg. Glad og fornøyd, Utrolig god dame/jente dommer som dømte kampene, det vistes at hun viste hva hun gjorde =)

Det ble gitt tilbake meldinger til dommeren positivt, men hva utfordringer til de med nedsattfunksjonsevne er. Her viste hun god forståelser.

Den sosiale angsten var tilstede i begynnelsen før, alt hadde startet. Men etter vært roet den seg, å det var langt lettere å slappe av. 

Ranheim FFU er veldig god til å tilpasse vært enkelt behovs: Du er Du!.  Det settes seg inn i vist du har noe utfordringer.  Støtter hverandre opp. 

Dette har gjort at jeg har voks med selvbildet midt, å er langt mer gladere person enn før. 

 

Takk for en fin dag =) 

 

Men vil gjerne si at det er utrolig stor livsglede å se på Orkdal, som har med alle slags nivå med nedsattfunksjonsevne. 

Dette gjør at jeg tenker, tenk om jeg har vært i samme sitvarsjon hadde jeg greid det samme.  Eksempler: være i rulle stol eller å itj kan å gå. 

Har æ da vært like motivert som de?  

- Det for jeg sikkert itj noe svar på..... 

 

 

Etter at cupen var ferdig kjørte vi hjemover igjen =)  

Måtte innom Kiwi å handle litt mat =) 

 

- Dagen i dag har ha utfordringer innenfor: smerter, hopp hovnet, angst for itj greie å møte opp, sinne, mestringer, gleder 

 

 

Vil også si det at: 

Det er bedre om du sier: Nedsattfunksjonsevne enn utviklingshemmede. kart over stedetIkea dørmatte

 

#smerte #RanheimIL #IL #helse #nedsattfunksjonsevne #utviklingshemmede #fotball #IKEA #gau9foto #foto #blogg #Sør #trøndelag #trondheim #venner #mamma #dame #jente #gutt #Orkdal #Orkanger #Mestringer #angst #sosial #pc #mac #mobil #samtaler #prate #samfunn #ansvar #trening #fotball #cup #glad #duerdu #du #selvbilde #selvfølser #følser #vaffel #pølse #brød #kiosk #blå #hvit #gul #svart #sol #været #varmt #overskyet #publikum #forsikringer #skade #sosialsamvær  #barn #ungdom #voksen #eldre #fugler #fjell #vann #luft #kunstgress #fotballsko #Verden #Norge #sjel #evighet #forandringer #hverdag #engen #stillhet #elv #lys #hus #stadion #FFU #fotballforbundet #fotballdommer #dørmatte #E6 #bo #vennefloka #dans #glede #hopp #alle #du #tilpasset #behov #mat #torsdag #høst #farger #kreativ 

 

Julie M - Her Vil Sjela Mi Bo

 

Vennefloka 

 

 

2 kommentarer

Nikita <3

18.09.2015 kl.12:30

SÅ gøy! Håper det går bra med ankelen :)

Photo1Norway/Glen

19.09.2015 kl.04:24

Nikita: ja, ankelen har blitt bra :D Det var oftes ikke lenge, siden jeg har over tid strekket ut. muskelen =) kan sikkert vise noe det litt senere =)

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)