hits

Zalo er effektivt middel ved vasking av Dusj !

En ny og god start på dagen =) 

Nå begynner det å bli en del timer siden æ sto opp,  ettersom æ sovna på sofaen i går også. La æ meg uansett til rett tid, fordi eg giddet rett og slett itj å gå på mac og skrive det æ skulle. Utsett det til i dag heller,  derfor våket æ kl. 5 nok enn gang.  Rart og tenke på at kroppen våkner da, lå så over nyhetene som hadde kommet i løpet av de timene eg sov. Det var i værtfall noen om det post flyet, ellers var det lite nytt.  Etter å lest over nyhetene en times tid, sto eg like greit opp. Tiden begynte plusselig å gå, tok meg litt mat, fordi æ var små sulten. Før æ etter vært ruslet på badet, skulle enkle bare ta skjegget og dusje.  Men ente med og vaske en del på badet i stede for, før æ skulle orde mæ.  

-

Er du lei av og bruke vaskemiddel som ikke tar skitten på badet?, hvorfor itj prøve det gode gammel fra 1952 og effektive middelet igjen. Nærmere sagt Zalo.

 - Det tar enkelt det som sitter fast i dusj, badevasken, eller kjøkkenvasken uten at du trenger å gå i vei av lukten eller tenke på at huden din ikke tåler midlet.  Av og til kan det enkleste være det beste. 

- Har tidligere stått og skrubbet med Jif og de andre midlene, uten noe stort hell. Derfor kom på at noen hadde fortellet meg at Zalo tar det meste.

-  Zalo brukes også ved vask av bil eller motor rom.  Akkurt det har jeg ikke prøvd og kan derfor heller itj anbefale det. Uten å har prøvd det.  Men vist du prøver ut dette, husk det er ditt ansvar. 

 

 

 

Ellers skal eg en liten tur på bontias, og etter det treffe min venn i gata.  

 

Hva som skjer resten av dagen, etter det vet æ itj. :) 

 

 

Ønsker dæ en fin dag =) 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(bildet er hentet fra nettet)

 

#Zalo #helse #bad #vaskemiddel #Fredag #januar #vask 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)