hits

Dritt tungt innlegg å dele med dere! :(

Når et vennskapet må ta slutt, er det alltid like vanskelig å si ifra.  Men av og til å må bare bite i det sure eplet og si ifra at nok er nok.  Selv om jeg som er veldig tålmodig av meg, har æ vise grenser.   Etter mange års gode år, begynte det sakte men sikkert å gå over til det negative, hvorfor vet jeg ikke.  Men når en lovnader kommer en etter enn, og det aldri blir annet en lovnader av det. Vil jeg heller si det har etter vært blitt en uvane å bygge seg opp en fantasi om at Ja, det skal bli bedre.

Men motparten som nå er mæ ser at det er løgn... Da hadde det vært viktig at den det gjelder hadde innsett ja, kanskje jeg må slutte å lyve å heller, å heller holde det lover. Det hadde nok blitt ett vennskap for livet,  men det er trist og måtte meddele at jeg har måtte avsluttet et venskap.  Når det på slutten har blitt meddelt mye lovnader, basert på løgn.  Det synes jeg er veldig tragisk, men det er også virkeligheten.

Æ mener at venner er der for hverandre, ikke i neste øyeblikk klaske ned nei, Æ sa ikke d. Når nettopp hørte eller leste det som sto.  Vennskapet er like viktig som familien.  

 

Synes dette bildet beskriver virkeligheten meget så greit.   

 

 

Venner er like viktig som familien.

Begynner venner og forlate deg, må du innse at forandringer er lurt. 

 

Kim Larsen - Den allersidste dans


Ja, æ e trist å måtte avslutte dette vennskapet. Men hadde ikke noe valg noe mer,  er dritt lei av å få lovnader som ikke baser seg på virkeligheten.  

 

 

 

#helse #gau9foto #blogg #mote #samfunn #vennskap #virkelighet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)