hits

Spørsmål Svar =)

Hvordan har du det for tiden?

Takk, Fortiden har jeg det enkle ganske så fint, hadde litt utfordringer her om dagen. Men har heldigvis ei verktøykasse jeg kan bruke med: råd og bistand. Slik at det gikk enkle greit å komme meg opp.

 

Kan du forklare hva du føler når angsten er som værst?

Dette var et veldig vanskelig spørsmål, men skal prøve så godt jeg kan og svare på det.  Da angsten er som verst ønsker jeg helst og komme bort (dø) fra omverden, men tenker oftes mye på de i rundt mæ som er glad i mæ for den æ. Dette gjør at æ kommer meg opp =) Når har angsten som værst, er det ikke lurt og for min del og presse mæ mer enn æ greier.  Da faller lengre ned, enn nødvendig. Tar oftes da og trekker meg stille tilbake å roer ned hjemme, med klassisk musikk. 

 

Hvorfor begynte du å blogge?

 Grunnen for at jeg begynte og blogge, var at jeg hadde opplevd veldig mye tungt psykisk, over en lengre periode i 2013. Alt fra kjærlighetssorg, trusler, pluss en del til...  Dette gjorde at jeg fikk en psykisk knekk og var veldig langt nede, KAN ikke beskrives med ord... gikk også ofte til psykolog for behandlinger over en lengre periode for hjelp og bistand. Men vil også gi en stor takk til artisen Sirius som fortelt meg et veldig godt råd, Skriv ned alt du tenker på, fordi det gjorde han. Selv om han brukte det til musikk.   Derfor begynte jeg og blogge. 

 

#blogg #helse #spørsmål #gau9foto #lørdag 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)