hits

Dette fortjener jenta !

En jente fortjener og ha en som tar godt vare på henne, som om det ikke finnes andre enn henne. Gir henne tilbake meldinger som er positive, sier det som er. Slik at hun føler seg godt i varetatt, dette bygger opp hennes selvbilde og gir mestringsfølelse.  Å mestre noe i hverdagen kan være nok så utfordring for henne, i dagens samfunn med Kroppspresset om å være den perfekte.

Men den jenta som vinner midt hjerte i kjærligheten, vil nemlig få oppleve nettopp dette med å få gode positive tilbakemeldinger, ærlighet, omsorg, romantikk, alt en jente kan drømme om. Jenta som vinner midt hjerte vil uansett ha med seg, en last av positive og negative sider. 

Å skrive slik kan virke rart fordi jeg er gutt!. Men jeg er en ikke som alle andre gutter er interessert i: Interiør, Mote (klær), musikk og foto. Ikea er den plassen jeg kan gå å gå på, min rekord er hele 3 timer og 50 minutter. Sitter også å ser på ulike Interiør sider. Hva som er inn og ikke, jeg har en blandings still av gammel og moderne. Har en farge på kjøkken veggen som ingen andre har, den har ikke noe navn.  Forelsket meg i farge ved første øyekast da den var en feil blanding. Når det gjelder klær liker jeg godt og sette sammen farger som metzer hverandre.  Har tidligere godt tegneskole å design og håndverk.

Dette var litt små fakta om meg, er du den rette jenta for meg. ? 

Ta kontakt =)

 

 
 

 

 


 

 

#jente #jenta #blogg #helse #gau9foto #hverdag #glede #musikk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)