hits

Alt bare kribler i mæ. Våren er her !

Hver gang våren begynner å nærmere seg, begynner det å krible inne i mæ. Å holde igjen reise lysten til sommeren kommer i juni-august er oftest en prøve på tålmodigheten min. Alt kribler å stress nivået øker bare med tanken på å få lov og reise, men for å få til reise er det om og gjøre å greie å har spart opp litt ekstra penger. Men har vært litt forhindret med sparingen i år, da æ holdt på og med slik avbetaling av et produkt jeg kjøpte i julegave, fordi den person fortjente å få den gaven av meg.  Det er svært sjelden jeg bruker Kretidkort på betalinger av produkter.

Dette er det tre plassene jeg har lyst og besøke i år: Vestlandet, Østlandet omegn og Nord-Norge.  Men hvor ferden ender opp er jeg nok veldig spent på selv. Tenkte jeg skulle til Nord-Norge i fjor, men da hadde æ noe utfordringer med bilen.  Håper for del at lykken er mer med mæ i år enn i fjor. 

  • Hva som gjør at du har lyst og besøke de tre ulike plassene?

Vestlandet: nærmere sagt Bergen har jeg ikke besøk på mist ni år, tiden løper og jeg har blitt eldre å blitt kjent med del folk jeg har lyst og besøke i den byen.

Østlandet omegn: Har lyst og besøke venner som jeg ikke har møt på mist seksten år, det er fryktelig langt tid, selv om vi snakker på facebook. Blir det aldri det samme som og møte de uansett.  Derfor har eg lyst og dra hit i år.

Nord-Norge: Det er bare to år siden jeg besøke denne delen av landet, fordi jeg savnet min ste-pappa. Kjørte ditt opp u-vist om han var hjemme, men fikk alt for kort tid til og være sammen med han. Noe æ angrer på i dag, æ kjørte litt over sjutid mil en vei, og møtet han knapt tretti min, femten minutter av de måtte æ bruke på nå verksted. Oljelekkasje fra bilen, der nærmeste verksted var en og halv time unna som kunne ta meg inn med enn gang.  Som viste seg og være tett da æ kom hjem igjen, etter at verkstedet hadde fikset feilen.  Å bare å kjøre langst kystlandsveien å se seg om er vakkert og nydelig =) 

 

Æ har lyst og reise, helst nå.  Men kan itj... 

 

Bjørn Jens ~ "Heim tel Helgeland"

 

#ferie #sommer #mars #april #mai #juni #juli #august #helse #gau9foto #ferieplaner #bil #varme #regn #helgeland #kystland #kystveien #vei #musikk #facebook #twitter #youtube #heim #hjem #blogg #familien #familie #foto #kamera #pappa #natur #fjell #landskap #vestlandet #nordnorge #østfold #reise 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)