hits

Nå og frem til en bedre tid !

Etter mange års gode opplevelser kom det til et vende punkt der alt plutselig snudde seg raskt om,  der livet skulle få møte sikkerlig motstand igjen psykisk. Det er nå ca. tre år siden forje psykiske knekk, der alt raset sammen. Men ettersom jeg for to år siden var frisk nok, til å klare å gå turen livsbane på egen hånd og fikk med meg ¨en koffert med verktøy¨ til hjelpe meg. Om jeg skulle havne i en situasjon igjen, noe som kan skje flere ganger i livet at for psykiske utfordringer i hverdagen eller andre utfordringer.  Men denne sitasjonen nå kan ikke sammenlignes med den som var før, fordi det nå har seg slik at jeg har mistet et godvennskap. Som betyde utrolig mye for meg, der jeg hadde langt ned mye tid å energi jeg nok ikke hadde nok av. Og bygge opp et vennskap går ikke over natten, men gjerne igjennom flere år. Har siste tiden vært mye lei meg og sitter igjen med mange ulike spørsmål, jeg nok aldri for noe svar på.. . Men slik er bare livet, der ikke for svar på alt har spørsmål om: hva var det som utløste dette og hva var årsaken til dette utfallet.. .   

 Livet er bygget som en berg og dalbane, men gir ikke opp leve livet. Selv om det sprenger på med psykiske utfordringer nå eller i hverdagen. 

Det er viktig og leve livet som har nå,  det er trosalt nå jeg har det. Ikke etter døden.  #psykiskhelse #psykisk #helse #gau9foto #helsenorge #ungdom #voksne #vennskap #død #hverdag #hverdagslykke #utfordringer #blogg #norge 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)