hits

Æ har ingen god forklaring på hva som skjer rundt mæ nå !

Tårene spretter og magen river seg om opptil flere ganger, ¨Ja æ har det faen så vondt nå, å miste en god venn er like vondt som om en person dør brått ifra fra seg. Men om en person dør har muligheter til å tenke, at ikke kan møte person fordi er død.  Æ har bare lyst å gråte i et kjør selv om æ itj kan gjøre d, må holde ut psykisk:¨ Selv om det er vondt nå.

 Å miste enn venn som betydde utrolig mye igjennom mange år, er det vondt og si farvel til. Å vite at kan se person, men ikke ha kontakt er et sårt punkt, et punkt der føler seg knust.  Og ha skjulte følser som ikke tenkte over der og da, når var venner kan ikke gjøre noe med nå.  Alt er bare et stor sår i mitt hjerte, et sår som gror sakte men sikkert igjen med tiden.  

Det skulle vært oss to, vi lo og hadde det gøy, men med tiden som gikk møte vi på mer utfordringer. Vi prøvde å takle det over en lengre tid, med noe bistand.  Men tiden strak ikke til å holde ut, noe lengre: nå sa det stopp.  Her sitter jeg igjen med et knust hjerte. 

Men bekymret meg kanskje nok litt for mye for dæ, fordi æ var redd for at det skulle skje deg noe. Du var alltid der for alle og en hver du stilte opp å var glad og tok dagen som den kom der og da. 

  

 


 


Æ bekymret meg nok mest over dette, om det kunne skje deg det som i denne sangen. 

 


#hjerte #psykisk #helse #folkehelse #gau9foto #blogg #juli #vennskap #venn #hverandre #kroppen #sorg #redd #hjernen #følser #jente #gutt #youtube #magen 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)