hits

Fikk vondt i mæ i dag !

Det er ikke greit og se den person æ har ha mange års gode tider med i dag, også vite at aldri kan ha noe kontakt med . Eller hilse, men heller må heve hodet og se enn annen vei, at det er ingen vei tilbake.  Å ha et savn er vondt, veldig vondt.  Takler det delvis, bedre på dagene da æ har noe og gjøre å tulle meg bort til, med hagearbeid.  Men så raskt æ går inn kommer tankene lett tilbake, æ har også kuttet ut og sove på soverommet midt for en periode. Får rett og slett itj til å sove grunnen dette her med og mistet en god venn, legger mæ derfor bare på sofaen å sovner meget raskt. Er trist og lei meg, selv om æ viser noe helt annen ifra meg, vises ikke følelsene mine.  Som sier at æ trist og har det vondt, fordi æ smiler uansett.  Dette her er så alvorlig hendelse at jeg tar måtte tatt å byttet nummeret, dette gjør at det blir mye ekstra arbeid på meg i en sorg prosess . Men alltid sin egen sikkerhet på forhånd! 

Har bestemmet mæ for og utfordre mæ på noe nytt nå, hadde heletiden sagt at æ ikke skulle på ferie i år siden mai. Men pga dette må æ bare komme mæ bort, til Østlandet enn tur.  Oppleve og mestere mer i hverdagen, tar derfor fri fra jobben i noen dager. Synd men sant.   


Tårer er godt gjemt men så vondt æ har d: 
 

 

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart


 

 

(fDato som ble skrevet om: 16.07.16,  publisert: 17.07.16) 

#trist #lei #såret #angst #gau9foto #venn #stjørdal #trøndelag #norge #sofa #østlandet #ferie #arbeid #mester #jobb #helse #psykiskhelse #psykisk #samfunn #reise #sikkerhet #mobil #telefon #telefonnummer #youtube #twitter #facebook #blogg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)