hits

Lite avslapping i dag å...

Tankene mine har virret veldig mye i dag, der æ har tenkt på den vennen som ikke ønsket noe mer kontakt med mæ.   Æ greier ikke og la være å tenke på den person, på grunn av at den betydde veldig mye for mæ. Æ var veldig glad i den venn,  det er nå et stort savn, et savn som sier at æ lever i en sorg. Og gå hevet i en slik anledning er ikke lett. Prøver og prøver, men tankene og følelsene vil bare tenke ditt.  Har stått på og jobbet i dag på mitt sommerarbeid, men tankene var uansett tilstede på arbeidsplassen, men er endelig ferdig med delvis vaskejobben på jobben. Slik at æ kan nå ta en fin ferietur, til nydelige østlandet. Har ikke besøk stedet æ skal til nå på hele 16 år, Sarpsborg besøkte æ for 3 år siden, eller kjøre vel igjennom.  Slik at det er nå på tide å se seg om på forandringene som har skjedd.   Vurderer også innom Svinesund å se hvordan det er der nå.  Håper og få møt noen når æ først er på den kanten av venner =) 

 

Æ har et savn, et savn som ikke kan beskrives med ord for personen æ har mistet.  Er utrolig glad i person som den er, det har æ alltid vært å kommer til å være.  Kommer nok til å tenkte uansett; hvordan det går, hva den gjør, selv om kontakten er brutt. Æ vil bare person alt vel, å tenker uansett godt om den =).  (fra hent på google)

 


(bildet er hentet fra google)

 


#følser #helse #venn #gau9foto #arbeid #psykisk #psykiskhelse #folkehelse #ferie #juli #østlandet #trøndelag #blogg #jente #gutt #respekt 


 

 

Vis Hverandre Respekt uansett om du er:  barn, ungdom, voksen osv. ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Dato som ble skrevet om: 17.07.16,  publisert: 18.07.16) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En offentlig dagbok med mer =)