Verdensdag konferanse

Da e æ på en til Verdensdag dialogkonferansen  i Trondheim, (psykisk helse)  sol stråler å noe kjølig i luften minus en. 

 

#blogg #gau9foto #torsdag #trondheim #Trøndelag #verdensdagen #helse #nsb 

 

 

God morgen :) :)

Ny dag og nye muligheter 😀

Klar for markeringen av verdensdagen Bipolar

Blir fint å få vite litt mer om dette,  er første gangen æ deltar på et slikt arrangement.   Viktig å få oppdaterte seg om dette.  Har ikke det selv. 

#blogg #gau9foto #helse #bipolar #helse #verdensdagen #markeringen 

Møter her og der :p

Så kom den uka nok enn gang med møter etter møter hverdag, for ca en månde siden hadde jeg lite pellig på at uken skulle bli slik. Da viste jeg bare av en komfiransje.   Men slik er det å være aktiv frivillig,  to dager med komfiransje igjennom Verdensdagen for psykisk helse. Og kan raskt se ut som det å blir to årsmøter også denne uka, og ei markering av Verdensdagen for Bipolar.  Noe på dagtid og noe er på kveldstid, synes det er kjekt og være aktiv, jobb dagen har eg fått flyttet til lørdagen. 

 

#helse #jobb #hverdag #gau9foto #trondheim  #møter #møte 

På tide og få oppmerksomhet nå !

Det er snart to månder siden denne låten ble langt ut på youtube og enda få visninger med ca bare 9000 visninger, for en slik sang. Denne er god som gull ta deg tid og høre den. 

#BORDERLAND ft. #BECCA - Hu Trur Hu Eier #Afterski`n

#musikk #youtube #gau9foto 

 

Sånn har du Aldri sett et av medlemeti Ole Ivars !

Hvor godt kjenner du enkle artisten i Ole Ivars, nei han heter ikke Ole Ivars om du tror det, Det er bandet. Trond er artisten.  
 
 
 


#oleivars #musikk #danseband #youtube #gau9foto 

STAUT/ Musikk tid

Snart er det festivaltid her i Norge, og har en tradisjon rundt det. Er og dra på Vømmel festivalen på Verdal.  
 

STAUT - "SJÅ SOLE"

STAUT "Slepp Me Inn"

 

4CwxPaHQnio
STAUT - Elle melle papirboblepeng
 
 

 

#musikk #blogg #gau9foto #festivaler #staut #samfunn #youtube #bil #car #samfunn #facebook #deg


 


 

Alt bare kribler i mæ. Våren er her !

Hver gang våren begynner å nærmere seg, begynner det å krible inne i mæ. Å holde igjen reise lysten til sommeren kommer i juni-august er oftest en prøve på tålmodigheten min. Alt kribler å stress nivået øker bare med tanken på å få lov og reise, men for å få til reise er det om og gjøre å greie å har spart opp litt ekstra penger. Men har vært litt forhindret med sparingen i år, da æ holdt på og med slik avbetaling av et produkt jeg kjøpte i julegave, fordi den person fortjente å få den gaven av meg.  Det er svært sjelden jeg bruker Kretidkort på betalinger av produkter.

Dette er det tre plassene jeg har lyst og besøke i år: Vestlandet, Østlandet omegn og Nord-Norge.  Men hvor ferden ender opp er jeg nok veldig spent på selv. Tenkte jeg skulle til Nord-Norge i fjor, men da hadde æ noe utfordringer med bilen.  Håper for del at lykken er mer med mæ i år enn i fjor. 

  • Hva som gjør at du har lyst og besøke de tre ulike plassene?

Vestlandet: nærmere sagt Bergen har jeg ikke besøk på mist ni år, tiden løper og jeg har blitt eldre å blitt kjent med del folk jeg har lyst og besøke i den byen.

Østlandet omegn: Har lyst og besøke venner som jeg ikke har møt på mist seksten år, det er fryktelig langt tid, selv om vi snakker på facebook. Blir det aldri det samme som og møte de uansett.  Derfor har eg lyst og dra hit i år.

Nord-Norge: Det er bare to år siden jeg besøke denne delen av landet, fordi jeg savnet min ste-pappa. Kjørte ditt opp u-vist om han var hjemme, men fikk alt for kort tid til og være sammen med han. Noe æ angrer på i dag, æ kjørte litt over sjutid mil en vei, og møtet han knapt tretti min, femten minutter av de måtte æ bruke på nå verksted. Oljelekkasje fra bilen, der nærmeste verksted var en og halv time unna som kunne ta meg inn med enn gang.  Som viste seg og være tett da æ kom hjem igjen, etter at verkstedet hadde fikset feilen.  Å bare å kjøre langst kystlandsveien å se seg om er vakkert og nydelig =) 

 

Æ har lyst og reise, helst nå.  Men kan itj... 

 

Bjørn Jens ~ "Heim tel Helgeland"

 

#ferie #sommer #mars #april #mai #juni #juli #august #helse #gau9foto #ferieplaner #bil #varme #regn #helgeland #kystland #kystveien #vei #musikk #facebook #twitter #youtube #heim #hjem #blogg #familien #familie #foto #kamera #pappa #natur #fjell #landskap #vestlandet #nordnorge #østfold #reise 

God påske

Ønsker dæ en fantastisk fin påske.  Husk at det kan sitte mange personer alene i denne høytiden,  å blir synes dagen e lang.  Ta deg tid å besøke de du er glad i :) 

 

Beste fotobildet

Av og til er æ så heldig at hellikopter eller små fly kommer nærme nok til at æ for gode bilder av de, med enn 18-200mm objektiv =)  bildene er fra 14.mars.2016 

#stjørdal #trøndelag #foto #hellikopter #gau9foto 

 

Nominasjon - Q & A

Æ mottok en nominasjon og tenkte å svare på denne. Tusen takk http://nathen.blogg.no

Her er reglene:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk den for nominasjonen.

2. Svar på de 11 spørsmål som du blir stilt.

3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.

4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.

5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen

Mine svar til nathen:

1. Hva er dine 3 beste egenskaper? Hyggelig, hjelpsom, ærlig

2. Hvis du skal beskrive deg selv med et ord hva ville du valgt? Hjelpsom

3. Hva er dine 3 verste egenskaper? lat, nei, irritert 

4. Hvilke kjendis ville du vært og hvorfor? Æ vil ha vært Miley Cyrus hun virker som en snill å kreativ og koselig person og som synger fint.

5. Hva liker du ikke å gjøre? Jeg liker ikke og å vaske opp etter middagen. 

6. Hvor er du om 5 år? Da er æ 29 år, å forhåpeligvis lært meg og synge. 

7. Hvis du kunne vært hvor som helst i verden akkurat nå hvor ville du vært? Æ vil ha vært i India samens med noen av vennene mine som bor der. Savner de. 

8. Hvilke kjendis ville du ha datet? Selena Gomez

9. Hva er drømmen din? Reise og oppleve Norge

10. Hvem betyr mest for deg i hele verden? Familie, venner, musikk. 

11. Hva er det verste du vet å spise? nøtter, egg.

Jeg nominerer:

http://synnehn.blogg.no 

http://tvv.blogg.no

http://iselinrenee.blogg.no

http://sussifoto.blogg.no

http://jonassenamanda.blogg.no

http://elf.blogg.no/

http://nbt.blogg.no

http://eleah.blogg.no

http://fotobjorn43.blogg.no

http://helenenordvik.blogg.no

http://aurorabn.blogg.no

 

Spørsmålene dere skal svare på:

1 Hva er din største drøm?

2 Hva er det beste ferie minner du har?

3 Hvis du skulle møt en kjendis hvem vil du ha møte og hvorfor?

4 Hva er yndling maten din?

5 Vist du kunne velge å bo et sted i verden hvor vil du ha bodd da?

6 Hva er det verste du vet å spise?

7 hvordan ser du får deg selv om 5 år?

8 Hvem betyr mest for deg i hele verden?

9 Hva liker du ikke å gjøre?

10 Hva er dine 3 verste egenskaper?

11 Hvis du skal beskrive deg selv med et ord hva ville du valgt?

Kos dere

DEG KJENNER JEG !

Av og til kan bli svært overrasket over tilbake meldingen for, ble speisselt overraske i dag.  Med den tilbakemeldingen æ fikk, du kjenner jeg: Okei, var første jeg tenkte, Men var langt ifra det jeg svaret for å si det slik: du har sikkert sett meg i ei avis.  I det tidpunket tenkte æ itj på de ulike kanalene i media, du finner nettopp meg. Der jeg er åpen om min hverdag å utfordringer, å få en slik tilbakemelding gjør meg glad, fordi det er tegn på at æ når akurt deg med flere.  Kommer fremdels til og være mæ selv etter denne tilbake meldingen, å lever livet som normalt. Tusen takk for tilbakemeldingen =) 

 

 

 

#helse #gau9foto #blogg #PR #mote #tommelopp #youtube #twitter #instragram #hverdagshelt #angst #stjørdal #trøndelag #glad 

 

Så satt æ her

Etter å vært til legen å vandret litt i gata på Stjørdal ente æ til slutt på #kimen #kulturhus der æ husket at det var gratis konsert kl. 12.  Sitter i restaurant å hører på,  leser ei bok Legathåndboken 2013,  mye nyttige tips å drikker litt vann i mellom.   Kulturhuset er en fin plass å sitt å slappe av på :) nok først gangen æ gjør det,  annet enn å dra på #kino . Har tidligere spillet sjakk med enn venn,  på biblioteket. 

Blir nok sittende her en stund til :)

 

#blogg #gau9foto #hverdag #helse #glede #mote #blog #tirsdag #Stjørdal #Trøndelag #biblioteket 

Våknet opp i smerter

Å våkne opp i smerter der kjenner at gjerne kunnet har sovet lengre,  Men at kroppen jobber imot. Fordi har vondt ja, vondt.  Kroppen trenger å få slapp av, men når smerten tar overhånd.  Å bare ligger å kjenner smerten å uroen bare er der.  Hva da?   Skal tyde til en parasett å håpe det går over,  smerten er jo fremdels der.  Når parasitten går ut av kroppen...  

 

#gau9foto #hverdag #blogg #mandag #helse #smerte #medisin 

God natt 😆

Da e d på tide å lukke øynene å sove:)

 

Hei :)

Ny dag og nye muligheter :) 

 

Dette fortjener jenta !

En jente fortjener og ha en som tar godt vare på henne, som om det ikke finnes andre enn henne. Gir henne tilbake meldinger som er positive, sier det som er. Slik at hun føler seg godt i varetatt, dette bygger opp hennes selvbilde og gir mestringsfølelse.  Å mestre noe i hverdagen kan være nok så utfordring for henne, i dagens samfunn med Kroppspresset om å være den perfekte.

Men den jenta som vinner midt hjerte i kjærligheten, vil nemlig få oppleve nettopp dette med å få gode positive tilbakemeldinger, ærlighet, omsorg, romantikk, alt en jente kan drømme om. Jenta som vinner midt hjerte vil uansett ha med seg, en last av positive og negative sider. 

Å skrive slik kan virke rart fordi jeg er gutt!. Men jeg er en ikke som alle andre gutter er interessert i: Interiør, Mote (klær), musikk og foto. Ikea er den plassen jeg kan gå å gå på, min rekord er hele 3 timer og 50 minutter. Sitter også å ser på ulike Interiør sider. Hva som er inn og ikke, jeg har en blandings still av gammel og moderne. Har en farge på kjøkken veggen som ingen andre har, den har ikke noe navn.  Forelsket meg i farge ved første øyekast da den var en feil blanding. Når det gjelder klær liker jeg godt og sette sammen farger som metzer hverandre.  Har tidligere godt tegneskole å design og håndverk.

Dette var litt små fakta om meg, er du den rette jenta for meg. ? 

Ta kontakt =)

 

 
 

 

 


 

 

#jente #jenta #blogg #helse #gau9foto #hverdag #glede #musikk 

Spørsmål Svar =)

Hvordan har du det for tiden?

Takk, Fortiden har jeg det enkle ganske så fint, hadde litt utfordringer her om dagen. Men har heldigvis ei verktøykasse jeg kan bruke med: råd og bistand. Slik at det gikk enkle greit å komme meg opp.

 

Kan du forklare hva du føler når angsten er som værst?

Dette var et veldig vanskelig spørsmål, men skal prøve så godt jeg kan og svare på det.  Da angsten er som verst ønsker jeg helst og komme bort (dø) fra omverden, men tenker oftes mye på de i rundt mæ som er glad i mæ for den æ. Dette gjør at æ kommer meg opp =) Når har angsten som værst, er det ikke lurt og for min del og presse mæ mer enn æ greier.  Da faller lengre ned, enn nødvendig. Tar oftes da og trekker meg stille tilbake å roer ned hjemme, med klassisk musikk. 

 

Hvorfor begynte du å blogge?

 Grunnen for at jeg begynte og blogge, var at jeg hadde opplevd veldig mye tungt psykisk, over en lengre periode i 2013. Alt fra kjærlighetssorg, trusler, pluss en del til...  Dette gjorde at jeg fikk en psykisk knekk og var veldig langt nede, KAN ikke beskrives med ord... gikk også ofte til psykolog for behandlinger over en lengre periode for hjelp og bistand. Men vil også gi en stor takk til artisen Sirius som fortelt meg et veldig godt råd, Skriv ned alt du tenker på, fordi det gjorde han. Selv om han brukte det til musikk.   Derfor begynte jeg og blogge. 

 

#blogg #helse #spørsmål #gau9foto #lørdag 

Direkte sending kl.18-20.00 lørdag 12.mars.2016 ¨NÅ! ¨

 
Det er ingen innspillninger, det er direkte sendinger, fra stjørdal 
 

#blogg #helse #angst #sosial #youtube #dirkte #gau9foto 

#lørdag #mote#intriør #sofa #pc #mac #PR #kommunikasjon 

Dirkte sending kl.18-20.00 lørdag 12.mars.2016


Det er du som avgjør hva jeg skal prate om.  


 

#blogg #helse #angst #sosial #youtube #dirkte #gau9foto #lørdag #mote #intriør #sofa #pc #mac #PR #kommunikasjon 
 

Prøve sending Dirkete i dag kl.02.00 i Natt

JA du ser riktig det er prøve sending dirkte fra GAU9FOTO sin youtube kanal i dag kl.02.00. 

 

#youtube #dirkete #sending #blogg #mote #Stjørdal 


 

 

Gi mæ utfordring still mæ spørsmål

Det er nå en liten stund siden æ har ha spørsmåltid, der du kan stille meg spørsmål.  Derfor har du nå muligheten å stille det du lurer på til meg.  
Jeg blir svar ved et nytt innlegg om det som kommer inn =)  


#spørsmål #helse #mote #PR #hverdag #foto #musikk #fredag #lørdag #søndag #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #gau9foto #youtube #facebook #blogg 

Rap låter+ litt ekstra fakta om mæ.

Enn hver sang har en betydning, både på godt og vondt.  

Rap er en måte og si ifra på, men kan også hjelpe enn hver akurt som meg. De gangene æ hører på denne type låter, søker jeg oftes styrke i å komme meg opp fra grøften eller side linjen. Dette gir meg mer selvtilitt i dagens samfunn der må stå opp for livet, men kunne av og til tenkt meg og gi opp. Å se hva som da skjer... . Men det skal godt gjøres for og knekke meg ned, det er dritt lenge siden æ var langt nede eller itj helt. Ca halv år sia.  Av og til faller jeg ned, men det er nå oftes bare en til to dager, også er jeg tilbake til toppen av isfjellet. Nei jeg føler meg ikke som en helt, men en helt vanling person.  Prøver bare og være mæ selv og finne helt ut hva, hvor og hvorfor.  Men oftes vet æ det æ trenger,  annet er ikke altid så viktig.  Har mye forskjellinge hobbyer æ kan gjøre, som fotografering og musikk.  

 

Karpe Diem - Vestkantsvartinga "Official video"


Karpe Diem - Krølla 50-lapp y'all

 

Karpe Diem - Tusen Tegninger

 

Karpe Diem - Påfugl m/ Yosef Wolde-Mariam 

 

Madcon Feat. Timbuktu - "Kjører På"

 

#helse #mote #rap #gau9foto #blogg #musikk #hverdag #jenter #fredag #mars 
 

Den perfekt fredag😀Selv om dagen startet noe tungt,  ble den etter vært langt lettere etter vært. Da æ kom på jobb,  kunne æ koble av for noen timer.  Der at  alle tankene mine bort for en stund da æ ikke har verken tid eller andleninger for å tenke stor annet enn på arbeids oppgavene mine.  I løpet av dagen kjente jeg meg veldig sliten,  slik at æ avsluttet dagen ca en halvtime tidligere enn vanlig.  Det var kansje like så greit.  Men før æ dro hjem måtte æ vegg å tippe på eurojackpoten.  For håpe æ vinner selv om sjansen er liten av 1:95 millioner rekker som blir spillet.  Da æ kom mæ i bilen kjente æ hvor sliten,  Æ var.  Kjørte ikke med enn gang æ sette mæ i bilen, men ble først et 10 minutter. For å slappe av, da æ endelig kom mæ hjem sette æ på den nye LP plata og hørte den ferdig før æ sovna som en "Stein" etter å hørt den.  Sov vel i ca 2 timer.  Når æ våkna fristet det mæ med et FOTBAD, så var der bare å leite fram fotbad middelet.  Nå har æ ca sittet i 15-20 minutter,  å det er hærlig godt for å si det på en fin måte:) 

Skal straks avslutte d. 

 

Ønsker dæ en fantastisk Fredagskveld😀

 

#gau9foto #helse #glede #mote #blogg #fredag #sofaen #mars #kveld 

Ny dag og nye muligheter

Selv om det er ny dag og nye muligheter,  medfølger det mæ.  Det som uansett skjedde i går,  skal nok greie å gjennomføre dages arbeidsdag i dag fordi.  En arbeidsdag lar mæ koble ut i noen timer ifra vanlig hverdagen, med tanker.  En arbeidsdags gir mæ motivasjon om enda en dag å ny uke i møte,  det er fint å se frem til noe hver uke:)

 

 

#hverdag #blogg #torsdag #fredag #gau9foto #helse #glede #mote 

 

VINTERLYD I TRONDHEIM 2016

Ble noe forsinket og publisere dette filmen her på gau9foto.blogg.no siden min. Den har vært tilgjengelig på youtube i noen timer alt.  
 

Så hva synes du ? 


#vinterlyd #trondheim #blogg #hverdag #gau9foto #musikk #2016 #youtube #PR 

VINTERLYD I TRONDHEIM

Om en ca. 3 timer nærmere sagt ca klokken: 18. kommer det en kort liten film fra Vinter Lyd i Trondheim 2016, følge adressa.no  var det 22.000 til stede under Vinterlyd i Trondheim 2016.  På veien hjem igjen var det mange busser ekstreme fulle.  

 

 

#vinterlyd #trondheim #blogg #hverdag #gau9foto #musikk #2016 
 

God morgen

Litt små trøtt,  men det var nå æ våkna. Kunnet har sovet bedre enn ka æ har gjort i natt,  ble ca 8 timer med søvn i værtfall :) 

 

Ønsker dæ en fantastisk fin dag 😀

 

#gau9foto #hverdag #blogg #tirsdag #morgen #søvn #helse #glede  

God Natt :D

Da er det på og legge seg =) god natt =) 

#natt #gau9foto

På håndballkamp i Rosenborghallen

Så sitter jeg her å ser på håndballkampen mellom Varden IL og Kolstad.  Veldig spennende å følge med :)

Ønsker dæ en fin kveld =)

#gau9foto  #håndball #kamp  #håndballkamp #damer #jenter #Trondheim #kveld #idrett 

God morgen :) :)

Fikk nå i værtfall ca underkant av 3 timer med søvn i værtfall :) bedre enn ingenting 😀 la mæ til slutt på sofaen å der sovna æ å:)

 

#gau9foto #hverdag #blogg #fredag #sofa #mars #helse

Lys våken!

Det er kjedelig å itj få til å sove, har prøvd i flere timer nå.  Men til liten nytte, må snart få noe søvn.  Fordi æ skal opp om underkant av 4 timer,  å det er viktig og være opplagt å våken.  Mye av grunnen at æ itj for til å sove er, at æ har snudd om på døgnet. Etter å blitt hekta på et bygge spill der skal drive en by,  som bygger opp fra grunnen av.  Faktisk plagdes æ en god til for å knekke koden, hvordan gå i pluss med økonomiske.  Nå har æ en annen utfordringer på det spillet: hvorfor så stor dødelighet å nedleggelse av fabrikker..  innstrakultur med diverse annet,  er ikke alltid så lett å forsto seg på.  Men av dette spillet ser jeg og posetive og negative sider i den verden vi lever i dag i.  På en annen måte enn æ gjorde før. 

 

Men skal fortsette å prøve å få til å sove litt.  Begynner å kjenne æ e trøtt litt i værtfall :)

 

God natt 😇

 

#gau9foto #hverdag #blogg #torsdag #fredag #natt #by #spill 

hits