Når gutt tar kontakt med jente!

Av å til lurer jeg veldig mye på hva som skjer i jentas hode da, når vi gutter tar kontakt med jenta,  hvorfor tenker da jenta at er ute etter et forhold. Jeg mener at jenten ikke må ta fortidlige avgjørelser,  uten å funnet ut av gutten ønsker. Dette kan skape konflikter uten at gutten vet hvorfor d skjer. 

 

#gutt #jente #blogg #gau9foto #hverdag #mote #helse #glede 

Millionær for en aften

 
Hva har gjort vist hadde vært millionær for en dag?  

1: Følg meg på instagram
2: Ønsker du å kontakte meg klikk her for E-post
 
 
 
God natt :D 
 


 

Glad Gutt !

Er mer glad gutt enn noen gang før, dette er min teori. Det æ tror er at jeg har greid og slappet av mye mer enn hva jeg gjorde før, før tenkte jeg utrolig mye på alt mulig. Nå behøver ikke å tenkte på eller bekymmere mæ for å kjede mæ.  Verden min har blitt mye lettere å leve, men selvsagt har jeg mine utfordringer i hverdagen fremdels. Slik kommer det nok også til å bli, så lenge æ leve. Æ e unik på min måte, akkurat som du e.  Nå som alt begynner å falle på plass, slipper æ derre med tankene som vil kjøre mæ ut på siden linjen, æ gleder mæ til høsten for da skal æ begynne å stundere igjen. Det er hele fem år siden sist gang æ satt på skolebenken, å da tenke æ nei: huff aldri mer skole noe mer nå.  Nå i dag tenker æ noe mer annerledes, å det e æ utrolig glad for også. Det æ var tjue en år, tenkte æ også på dette yrket. Men avslo tanken etter å prøvd Vare transport yrket etter vært fordi: det yrket var for krevende, for helsen min. Ellers vil har i senere tid funnet ut at det var itj helt den rettingen innfor Service bransjen æ ønsket. Nå skal æ gjøre ferdig de manglende programfagene, dette vil nok gå over to år. Dette gjør også at æ slipper å planlegge dagene mine selv hverdag, men at de blir bruk til høsten til juni med skoleoppgaver =)  Takket være bloggen og jobben fant æ riktig rettninger æ greier å mestere i en hverdag =) 

 

Å ha noe se frem til er, så godt :D  

 

Vamp ~ Tir N'a Noir

Einar Rose - En glad gutt fra Skandinavien

(slik musikk hører jeg på fortiden)

 

#glad #mote #skole #gutt #helse #gau9foto #blogg #Skandinavien

Kjenner itj noe forskjell som 25 åringen..

Som du sikkert har sett har jeg vært svært stille her på bloggen min, mye av grunnene er at jeg har måtte brukt mye tid på mæ selv.  Har ha en slik tomthetsfølse,(psykisk) den for æ oftes vist æ presser mæ maximalt uten å fylle på med hvile å pauser. Den har pågått en stund, derfor har æ itj ha noe engeri til å komme med særlig innlegg her.  Men har prøvd og deltatt på de ulike aktivitene æ har i ukedagene som: Jobben, treffstedet til Mental Helse og Mental Helse Ungdom, Dette har gitt mæ noe annet å tenke på der og da. Alltid greit å møte godt folk =)  Helgen som var feiret æ bursdagen min (borte) og i helgen skal æ bort på hytta til en kompis, gleder mæ  =) 


#helse #gau9foto #hytte #stjørdal #blogg #facebook #mote #psykisk 

Når ser musklene vokser

Etter noen måneder med trening begynner det å bli resultater,  av treningen med fotball igjen.   Kondisjonen er kansje ikke aller best,  med føttene begynner å bli langt strammere igjen.  Slik som jeg hadde før 2013 og bakover.  KanSje nok litt sterkere i overkroppen også, men den trenens ikke.  Æ er fornøyd med den kroppen æ har :)

 

Har du husket å besøkt instragram siden min :)?  

#kroppen #blogg #gau9foto #hverdag #helse #glede #mote #helse 

God morgen :) :)

Har nok ikke den meste morgen, tankene å følsene snurrer fremdels mye i rundt.  Må uansett prøve å ta steget utenfor døren i dag å, tenker mæ en liten tur innom posthuset å hente ett eller annet.  Kan ikke komme på at æ har bestillet noe siden i fjor enn eller annen gang.  Å det fikk æ nå å,  så da lurer æ no på ka d kan være for noe i den tingen. Som ikke fikk plass i postkassa mi..  Mhm?  Med tanke på at æ tenker så mye fortiden,  glemmer æ å puste riktig å har begynt å få veldig stive å smertefulle muskler ved skulderen å ryggen...   Men prøver så godt æ kan å puste normalt..  

 

#blogg #gau9foto #hverdag #helse #smerte #ryggen #kropp 

e vel på tide å bruke kraft

Etter å hilset litt på grøft kanten, noe æ enda holder på med.  Er det noe som gir mæ engri igjen, å her er type musikk som gir mæ den tida opp igjen. Men ting tar tid, slik er det med alt =) Uansett hva...  Hard rock med slike monster e tingen, lærte og høre på slik musikk enn gang av ei venninne. Men jeg bruker denne type sanger å hente opp Engerien min Igjen, det trengs uansett....  

 

 

 

 

Lordi - Who's Your Daddy

 

#musikk #Lordi #youtube #helse #gau9foto 

Nok ei skuffelse, enda ei helg...

Æ tror like greit at æ skal slutte å glede mæ til noe som helst, gledet mæ til helgen. Endelig skulle æ få finne på noe med venner, men viser seg at noen timer før, ser det ut som alt blir avlyst.  Når glede går over til skuffelse, når kan æ tro på folk enkle?   Æ har rett og slett ikke peiling, hva skjer den dagen de snakker sant? å at mange har sagt ting til meg å æ ikke dukker opp, er det da forseint å snu.  Vet ikke.  Jaja, begynner å bli ganske så vant til å bli skuffet.   

 

Så for dere som så det forje innlegge, kan denne være en påfylling til det.   

Blir lei meg når sånt skjer,  når kan æ enkle glede mæ?  

STAUT - Den fyste sida m/lyrics

#helse #skuffa #trening #venner #gau9foto #by #mote 

Faen æ e dritt lei !

Så fant æ Grøften igjen da, ÆSJ ! Hater å være her nede, prøver så godt hverdag og holde motet oppe å gjøre midt beste ut av dagen. Men må kansje nok innse at æ må begynne å si nei igjen, for sjelden igjen noe for det æ gjør.   Noen er selvsagt flinke og takke mæ for det æ gjør, det setter æ pris på, så takk til dere/deg som gjør det.  Men til deg/dere som ikke legger til merke at æ har problemer/plages med å si Nei, vær så snill å itj sett mæ på en oppgave. Fordi æ gjennomføre den, å smiler å er glad selv om æ sliter å har vondt med det.  Det vises nok ikke fordi æ smiler selv om æ går med smerter både psykisk og fysisk, taper mæ ned for engeri, fordi æ vil gjøre dæ glad.  Og for deg som bare ser på meg, kan begynne å si hei i det miste, æ e itj farlig. Æ e bare et helt vanlig menneske med ulike utfordringer i hverdagen, akurat som deg.  Har sittet og bare tenkt og tenkt siste timene, både på de som var her og har forlat denne plass men også har itj fått til å gjort det æ skulle hjemme enn gang, alt har koket i: frutrasjon, irritarsjon, lei meg, sorg også videre...  Å være sterk er også modig nok til å vise det svake ledd, selv om det er svært sårt punkt, æ er ikke helt den person

Den som sterk er også modig nok til å vise det svake ledd, selv om det er svært sårt punkt--.  æ er ikke helt den person
 

 

 

#helse #gau9foto #mote #blogg #april #by #mat #mennske #person #modig #hjerte #sorg 

god morgen :)

Ny dag og nye muligheter 😀

Ønsker dæ en fantastisk fin dag :)

 

#blogg #gau9foto #hverdag #helse #glede 

ikke tomt for ider

Æ har i flere dager nå tenkt å skrevet en eller flere innlegg,  men har rett å slett vært for sliten for det.  Var i går tirsdag var æ på sykehuset for å tape blod,  fordi æ hadde litt høyre jern nivå etter snart et halvår siden sist.  Ja æ gledet mæ til denne dagen skulle komme,  fordi æ begynte å føle mæ slapp.  Men fikk nok ikke den aller beste opplevelsen av det,  for like etter å har avsluttet tapningen følte æ mæ kvalm, å sa ifra om det: fikk nok litt små panikk der å da.  Men sykepleieren jeg var til,  viste godt hva som måtte gjøres, slik at det gikk over etter en  stund på rundt 15 minutter pluss..  Når æ endelig kom mæ hjem, skifta æ om på senga, å tok med mæ dyna til sofaen for å slappe av foran TV-en.  Men sovnet etter en stund, rundt 15  sov og sov våkna rundt 20.  Laga mæ litt mat å sovna nok enn gang til på sofaen, ja kan bli slapp etter å tapet av litt blod.  Det er første gangen æ har ha en slik opplevelser. 

 

#blogg #gau9foto #hverdag #helse #glede #ider #sykehus 

hits