Den enn dagen med solskinn !

video:dsc1802

 

En nydelig søndag med sol =)  

Her er bildene fra turen.

I helgen var jeg hjemme hos mamma og hjelpet til =)  

Men har ha slitt med halsvondt siden torsdagen, håpet at det skulle gå over. 

men da det ikke gikk over, tok jeg like greit kontakt med legen på mandagen. Å kom inn, vi ble endige om at vist det ikke ble noe bedre måtte jeg kontakte =)

  

 

sykehuset

Da e æ på vei til Levanger sykehus for å tape litt blod,  det er fint å få ned jern nivået til sommerferien :) sitter på toget å e snart framme :) 

 

Senere skal å innom nav. 

Etter dette vet æ itj ka æ skal... 

 

 

Ender på tur + Ferie planer som i sommer. !

#sommer #ferie

En enkel barne familie på svømmetur, i meget rolig omgivelser da toget ikke går forbi her noe mer.

Mor om oppservere  alle sine 7 barne ender,  far svømmer sammen.    

Noe uvanlig og komme så tett på disse dyrene.  

  

Ferie planer:  

Snart er det sommerferie planer, men må føst vente på og få reparert den bilen jeg skal bruke til Nord-Norge turen,  hvor langt nord jeg kommer til å kjøre er enda uvist.  Men er det noe jeg vet, e det at turen går innom Holandsfjoden, Bodø og Mosjøen Her har æ venner og  =)   jeg skal prøve og være lengre enn i 2014 at eg besøke min ste-pappa i Holandsfjorden møte dæ faktisk bare i 15 min av den 30 minuttene æ var innom, da var det ca 4 år siden sist gang. Hadde en plan om å være lengre men bilen begynte å lekke olje, så det ble hu-hast til Bodø på verksted.   Det var den turen som gikk på underkant av 2 timer fra der eg var.  på ca 17 mil.   skal oppredelig bruke 2, 30 time. 

Men i år blir bilen fikset før avreise:)   

Det er ikke mange som kjører 140 mil på 29 timer for og møte sin ste-pappa for 15 minutter, men det gjorde jeg i fjor.  

Det er noe som ikke anbefalles og gjøre.

 

Andre planer for sommer´n:

- Sommerleir´n

- Oslo omegn på omvisning i lastebil =) 

 

Slik går tiden i juli: 

- Sommerleir´n 13-19 juli.

- Nord-Norge ca. 25 juli- 6.august. 

- Oslo omegn  er enda litt uvist. 

 

- Enkelt regnet på google maps: 

- Antall mil: 340 mil skal legges bak ratet på ferie turen min i år.

Start: 

- Stjørdal

- Holandsfjorden

- Bodø

Senja ? siden det ikke ble i 2010 

- Stjørdal

Oslo

- Stjørdal

Drivstoff budsjettet er regnet fra kr. 15.- pr liter. 

bruker 0,5 liter pr. mil

Selvsakt bruker mer i oppoverbakker. 

- sum 5000 ?  

 

 

..........Juli månde skulle enkle har 60 dager i seg......

 

 

 

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : 

¨Å Kjærligheten¨

 

Fant en fin sang på youtube,  passer godt fortiden.  Men for mæ er det mest bare en drøm enda.

Thomas Brøndbo synger "Du sa æ va en drøm"

 

Det vart en storm

Nn0TbbpGBEo
 

- Hvordan skal eg få sakt det, uten at det blir misforstått ? 

 

 

 

 

 

god morgen :)

D er en stund siden æ var opp så veldig tidliG. 

Selv om æ itj har vært aktiv på 6 dager

Hei, æ har itj sluttet og blogge, men har itj vist helt ka eg skal skrive om.    Forje helg var det for første gang prøvd mæ på og lakkere enn side skjerm på en bil.  Men fikk itj til å se resultatet før i helga.  Ble meget bra,  selvsakt itj som de som kan det. Men skjermen er i værtfall rød i stede for gull farget =)  

 

i Morgen skal eg forhåpeligvis for justert lysene på bilen, slikt at det blir noe lettere å se kor eg kjører. :P   Men kjører itj på kveldstid da. har itj vært sånn noe flere dager enn to så langt =)   

- har bestillet side blikklykter på bila i dag.  kjem mest sansylig på Torsdagen =)  den 18.06..   Da blir det itj lenge til eg skal sende bila på Eu-kontroll.  tenkte eg skulle vente til ca ute i juli enn gang.  Skal gjøres litt små ting på den enda som tetting av mellom del av motor, slik at oljen itj finner veien ut.    

 

Men bila har nå,  hel støtfanger og side skjerm = ) 

 

 

 

 

 

Tirsdag 09. Juni_ dagen det skjedde så mye

Denne dagen kjørte æ til Inderøy for og levere inn en DVD plate å låne flere andre ting, det tar ca 1 time og 20 minutter å kjøre ditt. Men de har et godt utvalg, som æ finner det æ ønsker.   Dette er et biblotek som tenker på at alle ikke har godt over: Spotify, e-bok eller andre digitale ting.  Men de innketure alle fra eldre til yngre, med å holde på DVD og CD utvalget.  Ja de har godt mange gode bøker =) 

- Den person som sto bak disken syntes det var noe rart at kjørte så langt, for og både låne og levere DVD eller låne bøker.  Jeg forteltet at jeg finner sjelden et godt utvalg på biblotekt på Stjørdal. Å forresten har biblotekt i den by´n æ bor i kuttet ut CD utvalget.  

 

Kom igjen med litt mer enn æ tenkte,  det har seg slik at biblotekt på Inderøy skal bygges på, slik at de flytter i midlertidig mindre lokaler. Å kvitter seg med litt forskjelling, kom derfor igjen med rekke blander som handler om Inntrigjør, hobby og en del Dvd plater.   (viste på forkant at de holdt på med det, siden eg var der en uke før og lånte.) Men det æ itj viste var derre med pose salget, så det ble to stapp fulle poser med ca 30 dvder og 20 blader og lånet 1 dvd plate og videre lånet markedsføring og litt usikker ka den andre hetet. 

 

Etter å har vært der dro æ innom to gjenbrukstorg,  et på Inderøy og et på Verdal. Men det æ itj viste var at det var Gjenbruksbutikk på Verdal.

 

Så kjørte æ et stykke videre,  å svingte av til et friluftområde langs E6 ved mulle. Men æ kjørte å kjørte, men fant itj fram til den plassen.  Så kor friluftområdet på mulle i Levanger er, er itj bregnet for oss turister fant æ ut.  Men fikk se Aker solisen As, Verdal fra enn annen vinkel.  (Etter å kjørt et stykke stoppet æ tok bilder,  kjørte forbi en del kyr (kuer) og sauer.  Selvsakt tok æ bilder av de.  

 

- Etter denne turen på rundt 45 min,  tok æ kjørte til Mangneten kjøpesenter som ligger langs E6, ved Levanger. Her besøkte æ disse butikken:  Clarolsen, Big Biten og Lampe huset.   Men måtte innom Rema 1000 og handle mæ drikke ble uttrolig tørst av big biten i dag.  Virket som det hadde blitt litt mye salt i den fra produsenten.  Jeg gikk ikke inn og klaget.  Men sier det like greit her.   var her ca 1 times tid =) 

 

Så hadde da klokken blitt ca 19 å da kjørte æ like greit hjemover =) 

Dro innover litt før kl. 14 men ringe innover til sykehuset og flyttet timen min, ja har brukt noen dager for og få til det.  Etter dette besøket æ nav så dro æ innover.  Men ble veldig overraskt over hvordan tog bommene er, for først gikk de ned. Så passertere toget kl. 14.44 det som kom nordfra.  Plusselig gikk de opp, da det hadde kjørt forbi, etter ca 2-3 min etter på. ^Men sto og blikket rød^. Folk begynte å men vi sto og ventet på at det skulle blikke blankt. Vi satte bilen i gir, å var forbrett. Men Plusselig gikk bommene ned å ja æ ble da overrasket.   Hvorfor gikk de opp, når de enkle skulle være nede.  Fordi det skulle komme et tog sør-fra.    Det er ikke rart det skjer Tog ulykker mellom mennsker når tekoligen sviker.   Jeg ser dette som en farlig sitvarsjon !! 

 

 

- Har jobbet litt mer med filmen av meg i dag, men går litt tid.   Usikker når æ kjem mæ til de 3 minuttene. 

Det kan virke rart at det går så lang tid for 3 min, men et klipp her og ett der med kutting og tilpasninger tar tid..

 

Diamanten Chand Torsvik, av og til sitter æ tyder låter: av prøves å si her.    Hvorfor høres en eller flere personer på denne akkurt der og da.   Er den person trist eller ???

 

Diamant Tårer w/lyrics


Hadde forresten besøk av min bestevenn i dag,  hun ble veldig fin etter å farget håret sitt =)   

 

 

Eg har det noe vanskelig fortiden, æ jobber stein har for og komme mæ fremover.  Bruker tid på tid.   Derfor farter æ veldig mye fortiden.   Utfra Stjørdal,  det går drivstoff.   Men bedre å kjøre for og se noe nytt.. .. . . . .. . . . .

 

 

 

 

Mandag: 08.Juni.2015

Kjempe sliten å klar. Dro innover til Inderøy og så på kjempe morro forestilling av han æ e onkel til =)   Du er utrolig god på Scene =)  Skulle dra tidligere for og besøke Inderøy biblotek, men kom mæ aldri  vei før kl. 17.30 og da hadde det stengt for lengst.     

 

- en bra dag. ps følg forje innlegg før dette. var itj alt helt bra da...... .

Unik!

#verdensdagen

 

Er du spendt på ka ¨ ÅRETS TEMA FOR PSYKISK HELSE ER I ÅR ?    

Kast maska, her må du tenkte litt.   Jo kom frem og være dæ selv =) 

 

http://www.verdensdagen.no

 
Vømmel toget/ Festivalen 2015

Da var det på tide og legge ut noen bilder fra Vømmel toget og Festivalen 2015 fra Verdal.  For dæ som itj har vært der enda, anbefalles det å legg av ei helg til dette neste år. Et minne for livet, for mæ er dette en tradisjon æ må på vært år.    

Se gjerne kort filmer hentet fra youtube i år 2015, lengre nede på siden

 Kort film på 3.min.  

 

 

 

 

Musikk:  

Fire fine lænestola, Hans Rotmo

 

 
 

 

 

 

 

Heimevernslaget- Arnljot Gelline

 

 

 

 

 

 

 

k3pGAcTr2Vs

             Heimevernslaget - På sanda i Malm

Når æ sitter og hører musikken, blir æ sikkerlig glad stemming =)    

 

E dette noe for dæ??

, ja tror æ nå da =)  

Fra i går Torsdag 04.Juni

 Litt treig start på dagen,  med tanke på når æ enkle la mæ. Men kom mæ opp i ganske å rimelig tid fordi, æ var vel opp i ca 10 tiden.  

Etter å spist litt frokost så dro æ  nedover på Bonitas å deltok på All sangen, nei æ sang itj.

Men æ var det i værtfall å hørte på, spiste ei helt fanatisk nydelig Gulrotkake =)    

Satt vel enkle mest nedi mobil skjermen å så på kamera utstyr, å sjekket opp hva det koster frakta fra det firmaet jeg vurdere å bestille ifra. 

Fikk rask kundeservice pr. E-post.  

Men undervis gikk æ nesten tom for strøm, så æ kjørte hjem og hente mobil laderen. 

Etter All sangen ble det litt kort :D Olsen/ Ri åtter og Idiot så artig :D   

 

Noe senere dro æ på møte kl. 14

der vi planla Verdensdagen som er den 10.okt. 

Her gikk timene fort,  ca tid 4 tima. 

 

Så var det hjem å lage mæ enkel middag,  det ble kylling pølse, mais kube og pølse brød.  Og sånn hvit mugg ost, ja du leste rett.  Æ har lært mæ og spise det :D   

 

Etter dette sovna æ litt på sofaen, men våkna til etter Hotell Cærsar har startet 2-3 min etter.  Fra episoden fra i går.   

Det var utrolig speende, men kjem itj noe mer før til høsten nå. For min del ble det litt tidlig sommer ferie fra dette.  

 

Har sett litt film æ lånte fra Inderøy biblotek.  

 

Ellers har æ sittet forman macen siste tiden, for å redigert bildene og filmene. 

 

Enste som står igjen, er fra turen på  Inderøy å få klar.   Regner med å få gjort det i ettermiddag, vist det blir tid.  

 

  

17.mai.2015 (med bilder)

 

Endelig etter litt innsats siste timene har æ, fått sett igjennom 17.mai bildene og filmen.  

Her for du se ifra 17.mai toget.  =)  

Er fornøyd med bildene =)     

 
 

               Norge i rødt hvitt og blått
Nytt design !

Hei,  hva synes du om min nye design på bloggen ?    Gi tilbake melding postivt og negativt  

nytt prosjekt

Da er jeg i gang med å lage film,  Men står igjen en del opptak for å få dette bra enda:) 

Startet med dette i natt,  Men tror dette kommer til å bli bra.  Nærmere sakt det blir en musikk film,  Litt usikker hvordan jeg skal sette sammen det hele for å få det perfekt å kult.  Noe amatørmessig kan det bli,  Men skal forvente stort mer da?  Nei, tenker æ om d.  Tiden for vise hvordan resultater blir.  

Dette blir ei ny utfordring :)

oppmøtet veldig tidlig i dag

Av og til kjem æ 2- 3 min før eller etter treninga har startet men i dag kom æ 40 min før den startet. Så det har vært mest bare vente tid frem til nå.  Starter kl 16. 30  gleder mæ, fantastisk ei hel uke side  sist gang det var trening med fotball 

D koselig stedet på landsbygda

Et etterlengtet stykke gulerot kake å eplemost hos E@,  på Inderøy.  Sist gang var da æ gikk på Sund Folkehøgskole.   

Kommer flere bilder fra turen min i dag :) 

 

 

God morgen

Etter en lang god natts søvn e æ klar for en ny dag, med masse vakkere muligheter :)  sovna ca i 21.45 i går kveld  Å våkna i 10 tida av vekkerklokka :) 

dagen i dag :)

I dag e æ på stand igjennom mental helse ungdom Stjørdal  å regional dagskonferanse,  Barn som pårørende:) veldig spennende å lærerikt 

 

Bilder kommer senere :) 

Siden holder på og for nytt design

Siden har veldig mørk bakgrunn, men kommer til å få noe lysere etter vært =)  

 

 

bilder fra vømmel toget / musikk fra vømmel festivalen kommer i løpet av noen få dager.  =)      Har bare slappet av i dag.  

 

Norske Talenter "SIM - 1 and AL - X --- Elgjakt i Namdal"    
(2008) 

 

hits