Ta vare på hverandre !

Nå som det begynner å mørkne til ute, gi en ekstra hånd og ta godt vare på hverandre.  Det er en tung tid vi har i møte, da det er mørkt nesten hele tiden. Men det er ekstra tungt for de som har det vondt i seg. Det vises ikke fordi det er det indre som du ikke ser.

  

Ta derfor dæ tid til en samtale eller at du finner på noe, slik at for tankene vekk fra det vonde der og da.  

- Si Hei, selv om du ikke kjenner den andre på gaten eller annet sted. 

Dette gleder hver og enn, uansett hva: Oftes kommer et smil =)  

Et liv, kan aldri erstattes med et annet. 

 

Legg fra dæ mobilen, det er ikke viktigere enn en samtale med den du er til. 
Dette innlegget er sterkt, men så viktig og komme på.  

- Selv har jeg det bra, men selvsagt liker jeg ikke denne mørke tiden noe særlig. 

 

#helse #venner #familie #mamma #blogg #oktober #gau9foto #pappa #gata #butikk #samfunn #eldre #youtube #mobil #barn #musikk #trening #skjønnhet #mote #fitness #data #sport #husdyr #sosial 

God morgen :D

Etter å itj sovet noe særlig,  fordi æ gravde å sovne av.  Sova æ godt i 5 tida da var d igjen bare 2 timer til æ skulle opp,  hadde 3vekkerklokker på.  Våknet av nr. 2 så var det opp å ordne seg å gå turen ditt æ skulle.  Brukte 1 time og 20 min fra mæ til hell :)  

Så da har æ fått takes gå tur,  men kjenner det etter i går med sagningen å skråning.  At musklene itj e vant å stå slik eller gå.. 

 

Trener 2 timer hver onsdag.  

 - bilde kommer, senere i dag

 

#helse #glede #mote #blogg #gau9foto #hverdag #trening 

Uflaks dag torsdag 22.Oktober!

For en stund siden så jeg en svart katt gå krysse veien, men tenkte itj noe særlig over det der å da. Grunnen at det itj skjedde noe den dagen, men tenkte ikke at denne dagen skulle komme enn annen gang... . ÆSJ. den kom i dag !  På morgen startet dagen veldig bra med at jeg fikk besøk av kontakt person min, etter å ha besøk la æ meg like greit å sov enda litt mer, fordi æ var tydeligvis mer trøtt. Etter en veldig lang dag onsdag og fått lite søvn de siste dagen, sov frem til kl. 13.. etter å ha besøk. Da tenkte æ hadde time kl.: 13.30 men kom uansett forseint til timen, men det viste seg at timen min var kl.14. heldig var eg der. Men nå begynner uflaksen min på dagen, under verksted arbeidet da æ skulle skifte bare støtdempere, viste det seg at jeg måtte skifte mer.. Enn hva jeg var forbedret på fordi fjæren på den ene siden var nemlig knekt. Å her måtte æ skaffe den i raskt, men det var lettere sakt enn gjort, selv om det ble ringt til forhandler å det ble opplyst at det fantes fjær til bila, Ble æ veldig glad for at den fantes å kunne hentes på dagen. Den ble lagt klar for henting, kort tid etter var æ der. men gruvdet veldig for pengene at den var veldig dyr. Noe det kansje nok itj var. Men det viste seg raskt at den fjæren som var inne hos de, var av feil type.  Slik at jeg kom derfra uten fjær, å dro tilbake å sa at det var feil type fjær.  Men at den kom i morgen i stede for. Ringe derfor på ... og spurte om hun kunne hente mæ, noe hun kunne å æ ble veldig glad =)  Det kunne gå litt tid før hun kom, men hadde tid å vente.  Det er et stykke å gå fra der æ hadde bila til hjem, så ble veldig glad for at hun kom =)  I forbindelse at hun skulle kjøre mæ hjem dro vi en tur innom Torg kvartalet (TK) som vi sier her der æ bor.  Etter dette kjørte hun mæ hjem. 

Slikt at æ har vært uten bil, fra kl.14 tenkte hvorfor kunne itj bil nr. 2 har fungert i stede for.   Hvorfor har du to biler?,  den ene er avregist å står veldig fint der den står.  Men har vært veldig godt uten bil også, fordi det har itj vært bare å tatt seg enn tur bort. Men har vært den frihet å vært hjemme å slappe av foran tv.  Men det varet itj noe lenge foran tven, før æ kunne gå ut å ta ned en del skog..  Jeg var itj noe forbrett på at jeg kunne starte med det i dag, det begynte å bli svært mørket, men mørket forhindret mæ itj å greie dette. Så lenge æ, så fant æ ut. Kunne æ holde på, men avsluttet like før midt favoritt program startet nemlig Hotell Cærsar. På den timen hadde æ fått bort veldig mye, med håndsag og skog saks.  Godt med fysisk arbeid synes æ!  Det var noe bløtt der i skogen,  våt ble æ i værtfall. Kjente også på kroppen at den var veldig sliten så æ spiste litt mat å så tv programmet: Mat Kontrollen før æ sovnet og våkna kl 23.  Så oppi all den uflaksen min har æ også ha flaks.   Er spent på hva utgiften min blir i morgen,... Hva slutt summen blir..  Spent... 

Men tar nå natta, skal som sakt opp tidlig å gå mæ en lang tur, men å hente en fjær å levere ditt den skal. =) 

 

Natta 

 

#helse #blogg #hell #hverdag #gau9foto #fysikk #psykisk #arbeid #facebook #youtube #venner #natt

 

 

Bildet er funnet på nettet: Musikk stemmer itj over med resten: God morgen!

Klar for en ny dag,  selv om søvnen kan. sje ikke er helt på topp.  Er æ så klar æ kan bli,  

 

Dette gjorde æ i går: handla mæ en bokhylle å fikk system der æ hadde eldig system å sto gjerne å letet i mist 5 min.  Det slipper æ nå :D


 

Også en god middag/kveldsmat

rundt kl 23Min aller første gang på Nasjspæll!

Da æ var 17 år gammel sa æ nei takk til nasjspæll,  hvorfor lurer æ på 7 år senere? Det e jo kjempe gøy:) har som sakt tidligere i dag vært på vassand guttane på prestmoen kulturpark på Stjørdal var der kl.: 22. 45  Men da som edru person å tok bilder å filmet. Så senere,  kjørte æ hjem noen  kompiser/familie.   Etter dette dro æ på Nærsjspæll hos søskenbarnet i  ca.  04 tida,  hyggelig var d.  Møte nok itj nye folk,  men møte min trivelige nabo :D  

For litt sånn ubeskrivelig følse,  men vet d er sant :D  E så glad æ har mestret noe nytt. 

Tåler faktisk et og halv glass med 40%  volka,  før æ begynner å kjenne på det å være rusa,  overrasket e æ.  Men tålet for et halv år sia  bare Cider 4,2%: halv glass,  Utvikling har skjedd.  

 

Fornøyd med dagen,  takk til legen og angst medisin som fikk mæ på rett vei, :D fra berg og dalbanen hverdag å time/minutter.. 

 

Rusa?

  - Passe kunne nok har tatt to glass til med volka utblandet :)

Har du kunnet kjørt bil, i den tilstanden du er i føler du? 

- nei,  grunnen trafikk sikkerheten.  

Hvorfor gidder du å blogge nå? 

- det er viktig å fortelle direkte hvordan æ har d :) 

 

 

Natta :D

 

#helse #angst #mestring #blogg #venner #gau9foto #hverdag #sosial #fest #foto #høst #oktober  #trafikk #vei #bil #natta 

 

bilder av blues in Hell og vassend guttane

Kjem både på youtbe og her på sia mi :) i løpet av morgen dagen:)

 

 

Ønsker dæ en fantastisk fin kveld /natt

prestmoen kulturpark på Vassan guttane

Snart braker d løs med fest på lokalet. 

Har tidligere vært på selskap igjennom blues in Hell i dag

Søndag: 11.oktober

Det var meget mye tåke ute, og perfekt til å ut å ta bilder i, jeg dro ditt det ikke var særlig mye. Men vist du fulgte med på Nyhetene, måtte Trondheim Lufthavn Værnes Stenge grunnen Tåken, den var meget tykk.  Ble verre og verre i løpet av dagen...  Noen av bildene er bare sett på logo navnet midt på bildene.  Besøker du facebook siden min, for du se de bedre oppløsning =)

Hva synes du ? 

#hell #høst #oktober #gau9foto #youtube #venner #elv #historie #stjørdal #lånke 

Fredag 16.oktober

Selv om æ la meg klokken. 02 natt til fredag, kom æ mæ itj opp grunnen overmadrassen var helt perfekt. Sov utrolig godt ubeskrivelig våkna heller kl.15.  
Dro i 17 tida nede i gata og kjøpte mæ noe munnskyll enste planen æ hadde i dag. Men mamma og søstra mi ønsket æ skulle kom ditt dem var for og spise,  selvsagt var æ itj helt i form selv om æ hadde sovet godt. Men kunne være fordi æ var sulten, da blir æ litt små grinete å psykiske blir itj helt på topp. Det luktet nemlig så godt inne på restauranten at æ ble veldig mer sulten, ble derfor kylling biff snadder. Så begynte humøret å komme seg meget raskt med mat =)
Etter dette dro æ og hu mamma en tur på Hell Kjøpesenter, her løp klokken litt raskt. Men kan jo hende fordi æ sov så lenge. hehe 
Men tenkte litt på det at æ skulle fått vasket litt klær for klokken ble for mange på kvelden, ble ferdig til kl. 23.  fornøyd =)  
- Ellers har eg sittet å sett på filmer på tven i løpet av kvelden, men det rareste med det: var at jeg fikk med meg bare slutten på filmene.... 

 

(Svarta-Bjørn var kokke for rallarene på Ofotbanen. Hennes rette navn var Anna Rebecca Hostad. Hun levde fra 1878 til 1900, og ligger gravlagt på Tornehamn Kirkegård i Sverige)

 

#helse #blogg #hverdag #gau9foto #mamma #søster 

Hver dæ selv ! med enkel huske regel

Her er en enkel om fin oppskrift på livet som er lurt og ta vare på: 

- Vær sterk, men husk og vise at du er dårlig av og til
- Vær glad, selv om livet er surt
- Vær dæ selv, du er ingen andre 
- Vær positiv, det er da livet går fremover
- Se fremover, til fremtiden
- Stå oppreist, du faller itj lengre enn du tror selv. 

- Det er i motbakke det går fremover. 

- Gi dæ selv tilbake meldinger på det positive, og eventuelt det negative, vist det er nødvendig. 

 

- Velg dæ ut 3-4  av disse du mener er viktig for deg.

 


  

Selv bruker æ disse: 

- Vær sterk, men husk og vise at du er dårlig av og til

- Vær dæ selv, du er ingen andre 

- Det er i motbakke det går fremover. 

- Gi dæ selv tilbake meldinger på det positive og eventuelt det negative: vist det er nødvendig. 

 

  

 

Klasseskille mellom Rike, middelklassen og fattige i Norge !

Etter å besøk Ikea, dro æ videre: første stopp ble en brukt butikk på Ranheim, men den var vist stengt i dag.  Men fant værtfall ut over vakkert og nydelig der var utenfor, så dro æ videre til en annen brukt butikken... fant noen ting og tang.  Synes brukt butikkene har begynt og blitt noe dyrt, før var de mer basert på at vi kunne spare på handle brukt å gjenbruk å godt for miljøet. Men nå har det blitt mer for de med økonomi til å handle, synes det er skummel utvikling.  Utviklingen er nemlig slik æ ser den, at det begynner å bli mer å mer klasseskille mellom:  kjempe rike, rike, middel klassen og fattige. Skummel utvikling.  - Norge er et godt land å bo i, fredelig og meget godt helse vesen. Men sender milliarder ut av landet for og hjelpe de fattige. Itj en krone igjen til de fattige i Norge. !  

 

 ...Men ingen snakker om de fattige/middelklassen i Norge: som trenger sårt en hjelpene hånd... ! Hvorfor ikke spør æ ? 

 

 (brukt butikken utside)

Kule felger 

 

vaffel til kveldsmat =) 


#rike #blogg #fattige #middelklassen #økonomi #penger #brukt #bruktbutikk #helse #mote #gjenbruk #gau9foto #familie #venner #mamma #pappa #student #blogg #oktober #norge #trøndelag #

IKEA

Da holder æ på å prøve overmadrassen

 

Har så langt ha besøk av kontakt person,  bestillet mæ pass skal på reise å en tur bonitas å hentet støt demperen På Nardo bil 

 

#ikea #helse #glede #mote #blogg #gau9foto #hverdag  #trondheim #Trøndelag 

14.10.2015

Det har seg slikt at æ skulle på Ikea å handle den overmadrassen, men utsett det til i morgen.  For og slippe unna bomavgiftene,  med tanke på at de dempere ikke hadde kommet på Nardo bil enda,  Men forhåpentligvis er der i morgen. 

Men har i dag sovet lenge,  sto ikke opp før kl. 15 ble nok litt knapt med tida da æ skulle ta bort skjegget å dusje,  før æ skulle på trening.  Dro ca kl.  15.50. Å var ca fremme kl. 16. 15 

Har sett mæ det mål om å møte 10 min før fotball treningen: stor trives på Ranheim,  Har vært med i litt over 1 år nå :) hver den du er:) 

Etter dette dro æ tilbake ttil Stjørdal på en plass som heter bonitas,  spiste suppe å dro etter dette hjem for å se Hotell Cærsar vasket litt klær.  

Skal nå på trening økt 2,  Men i lånkehallen :)

Lenge sia æ har deltatt der nå,  Har vært syk eller psykisk syk eller lat/slapp opptatt med annet

Gleder mæ.  Snakkes 

 

#helse #glede #mote #blogg #gau9foto #hverdag #venner #oktober #ikea 

dårlig søvn! uten overmadrass

Av og til må bare prioritere å bruke litt penger på overmadrass,  har til nå ha ei dyne mellom fjærmadrassen å mæ.  Men fra og med onsdag (i dag) blir det forandring på dette.  Greide i går fint å sove uten dynen mellom mæ å fjærmadrassen men det er helt umulig nå.  Vondt e d i værtfall uten overmadrass:) smart påfunnet d. 

- Så har funnet 3 forskjellige Som æ må se på IKEA #ikea #søvn #helse #smerte #blogg #gau9foto #hverdag 

12.10.2015

Siden dagen ble snudd noe på hodet,  grunnen æ la mæ kl. 06. 05 sovnet æ meget rask,  Men kom mæ ikke opp når æ skulle kl. 10. 50 sov da til kl. 13. 45 ca.  Så var det å ordne seg å kjøre nedover før det stengte kl.  15.  Var innom nav, apoteket og legevakta å hentet doseten min,  tok frokosten når æ kom hjem å fikk tatt medisin: æ e langt mer glad å lykkelig når æ går på den.  Slipper så mye berg å dalbaner føler mæ som en ny person 😀 Kom hjem ca kl. 15.15 enn enkel frokost å slapp av før æ skulle møte en kompis kl.  16 :) 

Sitter nå på vente rommet å hører borrelyden

av tattoveringen utstyret :)

Venner stiller opp for hverandre 

 

#helse #tattovering #blogg #venner #gau9foto #mandag #Trøndelag #hverdag 

natta, trøtt no !! :D

Innlegg fra søndagen kommer senere i dag =)  

 

tar morgen natt jeg nå, etter å sittet og skrevet innlegg på innlegg =) 

 

 

#blogg #hverdag #natta #gau9foto

Solnedgang på Frosta

Var og besøke min søster og familien hennes, her ble det litt kylling og potetsalat til kveldsmat. Hadde det kjempe hyggelig kveld med: latter, glede å spill, prat, å fotografering :D 

 

Oppsummering av Lørdagen:  begynte så stille å rolig, hadde som sagt bare en plan. Men viste seg raskt at dagen ble forandrett: 

- Åpning av Bruktbutikk (dette var enste på planen)

- Katte utstilling 

- Frosta  

- Avsluttet en tur innom Bamses Pøb for og prøve å utfordre det sosiale enda litt mer, det gikk veldig fint.  kom ditt ca: 00.45 og dro ca.: 02.15

fikk også meg en Volvo tur rundt om i Sentrum for og se hvordan lysene på bilen er.  ÅJ var gode lys, sånn lys vil æ å ha :D 

- kjørte litt i sentrumen etter det, =) 
Frosta fra luften av

 

 

#frosta #solnedgang #foto #kveld #hverdag #lørdag #hverdag #familie #blogg #gau9foto

 

 

Katt utstilling / Stjørdal _ 10.oktober.2015

Denne lørdagen har jeg ikke ligget på lat siden, men vel vet veldig aktiv av mæ. Det var bare tilfeldigvis at jeg fikk med meg dette, grunnen at det tydeligvis var reklamert i avisen, men hallo jeg lese det bare på nettet:  og der har det itj stått noe som helst.  !
- Noe som er skuffenes med denne utstillingen er at de pakket bort kattene kl. 15.20 og det var åpent til kl. 16.00

Men noen så at det hadde kommet til nye og tok derfor litt mer ansvar pakket itj ned alt. 

 

Æ kom ditt kl. 14.30 å rakk itj å se så veldig mye på alle de søte dyrene.

- kattene så veldig slitene ut, så har forståelser på at de pakket ned: å de fikk hjem å hvile seg =) 

Er allergisk mot: så søte katter, men går bra så lenge jeg ikke gnur meg i øynene etter å vært borti de.

 

#stjørdal #trøndelag #blogg #katt #utstilling #helse #lørdag #gau9foto #glad #premier #hverdag #familie #husdyr #dyr #samfunn #foto

Fredag 09.oktober

ble brukt til og slappe av alt æ husker =) 

¨Fra mye Kontakt med (pappa) til 0 Kontakt !" 

¨Fra mye Kontakt til 0 Kontakt !"  

Jeg lurer veldig mye på, hvorfor min ¨far¨ ville ha så mye kontakt i desember til april: Så plusselig tok det stilt. Jeg syntes nok det var mye og bli ringt hverdag til sammetid å sa ifra til slutt på en fin måte ikke ring så ofte. Plusselig ble det ikke noe,  hva skjer?.  Prøvde å få overnatting i juli månde da eg skulle kjøpe mæ bil i Akerhus/Oslo diskret der han bor, men æ ente med og måtte legge mæ inn på hotell i Lillestrøm... Å møte han heller ikke... 

Prøvde da æ kom hjem fra ferie å kontakte han igjen, men kom aldri igjennom: Uansett om det var på dagtid, ettermiddagen eller kvelden tok han aldri telefon. i en to måners tid. 0 svar eller tilbake ringer. 

 Men så prøvde æ på en annen måte: det var og ringe med min først, og se om æ fikk svar. Men nei, like etterpå ringte æ opp med et annet nummer og fikk svar med enn gang. RART dette synes æ. Men skal det vare på dette viset. gidder æ itj.  Har Prøvd i værtfall.! 

   (begge bildene er hentet via google av oslo)

 

- Men heldigvis har jeg en ste-pappa som jeg har kontakt med, Det er jeg veldig glad for :D :D :D 

 

 

#helse #blogg #gau9foto #hverdag #livet #mac #høst #bestilling  #samfunn  #pappa #oslo #volvo #rart 

Torsdag 08. Oktober

Sovnet meget godt etter en meget lang dag på onsdagen, da det ble en del lite søvn.   

Da æ våknet av vekkerklokken til 11.50  tastet æ litt på mobilen med ei god venninne, og sto opp sendte i vei noen fly på facebook via min mac =)  Så var det å begynne å orde seg en god varm dusj, litt enkel frokost: brødskive, smør og sjokoladepålegg. Se på tv, avslappning å sov på sofaen til kl. 16.45. Da var det bare å begynne å få seg i vei, fordi æ skulle på møte til kl.18, men måtte først til Hell Kjøpesenter: var en snar tur på apoteket å se på negel klipper: men syntes det var noe dyrt å mye pynt på den. Konsultere med at det var sånn jente negel- klipper. Gikk derfor opp på Biltema og handlet mæ;  en skjøteledning i stede for og sjekket prisen på avløpsrør vurdere å grave ned noen rør. Å legge en skjøteledning igjennom den før vinteren kommer.  Selv om mangler en negel klipper finnes det grenser til pris og pynt. Nei takk.   Står heller over til æ finner noe annet.  Var også innom Rema 1000 og handlet mæ en flaske coca cola, 0,5 liter.   

Så var det å dra på møtet, kom ditt, men måtte dra igjen. hadde glemt av noe hjemme, tok itj lange stunden før æ var tilbake igjen. =) 

Etter dette var ferdig dro æ innom Coop Ekstra og Kiwi.  Fant itj noe billig produkter på Coop Ekstra: selv om de har Coop produkter, ligger de noe dyrere.. 

- Har blitt veldig pris bevist: hva koster de og det. forskjell det og det.   Dro hjem og laget middag/kveldsmat og vasket klær, kopper, og gikk med søppel før kl. ble 23 :D 

 

Vurderer fredag 09.oktober og handle fisk fra fersk-disken hos Coop Mega, fordi: da for jeg etter ca. 140 gram fisken jeg ønsker. kommer ca på fra: 23-35 kr dette. å behøver itj å handle dyrere. men heller billigere enn fryste produkter som ikke ser gode ut...    

- Skal også ringe og bestille to bak dempere: hos Nardo Bil, tar 4 dager før de er der vil dro at de er der til Onsdagen.  (slik at de kom nest billigst ut, men blir riktig). 

- Skal stase og håpe æ vinn på treningen denne kvelden. Hos Norsk Tipping. (tror itj æ vinner da, vinner æ vet æ itj ka æ gjør) ....

#helse #fisk #blogg #gau9foto #hverdag #livet #cocacola #søvn #coop #kiwi #mac #brus #møte #apoteket #hell #Stjørdal #torsdag #biltema #priser #kroner #høst #bestilling #glad #samfunn #venner

Onsdag 07.09.2015

Etter å fått dårlig med søvn på ca. to timer, etter å vært noe små irritert å lei av ulike ting: Ønsker ikke å oppgi hva... .

 

 

Noe senere på dagen fikk æ ei sms, av søstera mi som lurte på om æ kom i sentrumen, men med tanken på lite søvn; å at eg måtte ordne mæ litt.. Konkluderte æ med at jeg ikke fikk tid, da æ våkna rundt 12 tida, å skulle i vei å få sjekket demperen om det var muligheter å få fikset dette, rundt 13 tida noe det var nærheten av Hell. :D  Etter dette tok æ å ringte på søstera mi å lurte på om vi da skulle møtes på veien tilbake.  Men da var hun opptatt =)  

- Så kjørte æ like greit innom Stjørdal Bildeler for og høre på pris på dempere, ringte Hegra bilverksted,  og ringte først til Nardo bil, men for og få helt koret riktig demper måtte de ha en kode i motor rommet: Siden jeg uansett skulle til Trondheim denne dagen, dro jeg heller litt før: å fikk riktig pris på de ulike som passet koret til Volvo hos Nardo Bil, å fikk jeg prisen med tanke på at det fantes mange ulike typer. (Da hadde jeg fått sjekket opp 4 ulike plasser: det samme =)    Hvordan fire når du fått til fire når du bare har nevnte 3 plasser: ringte før om dagen enn annen plass å hørte om pris. Det er lurt og sjekke opp hvem som kommer billigest ut, uansett hva... Etter  telefon samtale til de ulike verkstedene så dro hjem å tok enda flere telefoner: Mental Helse og sekretæren til de i Nord-Trøndelag. Å meldte mæ på et Leder og stragi seminar slutten av denne månden. 

Så plusselig var klokken 14.30 så mye at æ måtte dra , men på veien ute i bilen så jeg på den: Å tenkte huff dette kan æ itj kjøre med, kjørte derfor å vasket den først. Etter dette ringte jeg på, den personen som skulle være med på fotball treningen å sa at jeg kommer. Men tydeligvis kunne han ikke LÆLL. jaja, tenkte æ: har nå i værtfall prøvd.  =)  Dro fra Stjørdal kl. 15 og var fremme ditt æ skulle 17 minutter etter på, noe æ itj helt tror noe på. Fordi: kjører forsiktig og pent.   Når æ kom frem til Nardo Bil, å de fikk se motor rommet å fikk koret opp riktig demper.  god kundeservice der synes æ. 

Hadde mye tid til overes før fotball treningen startet kl. 16.30 hos Ranheim: Var derfor en snar tur innom IKEA Leangen å gikk bare igjennom å så om æ trengte noe.  Ente med  to pølse med brød å en drikke plaske med vann..  Huff æ var lei av pølse: Men måtte ha i mæ noe mat før treningen.  Når æ kom frem til treningen faktisk 10 min før denne gangen: hadde i begynnelsen av treningen vondt i kroppen, om det henger med syndrom eller dårlig søvn denne dagen er jeg noe usikker på.  (Mest sannsynlig begge deler).  Glad for at de forstår mæ, når æ har smerter som ikke vises.  

Etter treningen var over kjørte jeg hjemover men denne gangen gammel E6 tilbake..., æ var innom Bonitas og spiste litt suppe. hva det var for suppe har æ ingen anelse på. 

- Ringte min Bestevenn på veien å fikk gode råd, hva som er lurt angående det æ: var/e/lei/irritert av og fikk snakket ut en god del: takk =)  Snakket også en god del om kaniner, de er jo bare så søte og gode =) Å det fantastiske flott nord-lyset som var ute. tida den bare fly i vei ble en lang kort samtale på 40 min =) 

- Var også en liten tur bort etter å snakket i telefon,  på veien hjem snakket æ litt i telefon med min mamma. , var vel da ca 23.45 før æ gikk inn igjennom døra hjemme :P  

 

Dro kl. 13 :P da æ skulle være der. 

var hjemme kl. 14. 

Dro igjen denne dagen kl. 14.30 

hjem: 23.45 

 

 

- Er nok litt dårlig til å notere det jeg tenkte på: æ skulle skrive hva æ gjorde denne dagen men heldigvis er mobilen kjekt å ha da. Fordi da så eg hva eg gjorde. 

- Lytter en del klassikk musikk for tiden:  mest for og slappe av og sovne til. 

 #helse #blogg #onsdag #oktober #trening #høst #bil #volvo #trøtt #gau9foto #evighet #hverdag #livet #musikk #klassikk #lytter #youtube #stress #plagsom #lei #glad #trist #stress 

 

Dette er noe jeg fint kan slappe av til: :D 

litt mer på dagen

etter status oppdateringen forje gang, ble æ itj bare hjemme. Men dro en liten tur på butikken, og innom kanin hoppetreningen å så litt. Hvor gode kaninene er til å hoppe, synes det er spenne å se hva de for til. Gir litt ekstra glede i hverdagen =)

Så var det etter dette en snar tur innom butikken før æ kjørte hjem, for å se hotell cærsar. Synes det er spende, men jeg greier meg av til uten å se noen av episodene =)  

 

- Dette Skjer Onsdag: 

- Prøv å pusse litt på en vegg, for også male den hvit.  (prosjektet har stått på hvil en god stund, grunnen malene utstyr). 

- Vurderer trening, men jeg for se til det litt... hvordan det blir =) 

 

 

 

#blogg #helse #male #butikk #tirsdag #onsdag #oktober #gau9foto 

  

dette skjer. i dag

Dette skjer i dag, det er å være bare hjemme å slappe av =) 

stresser uten grunn..

Av å til stresser æ uten at jeg behøver det,  det er helt forferdelig å ikke greie å kontrollere dette.  Enn rykkneringer i skuldrene,  det e så forferdelig ekkelt å ha det...    

Prøver å roe ned den indre stressene,  Men vet ikke hvordan æ skal greie det.   

 

#stress #helse #samfunn #blogg #oktober 

FEIL parkeringsvakt!

Hvem har ansvar for,  at Parkering's vakten hos Stjørdal Kommune parker riktig?  Hvem vet.  Men de må først og fremst begynne med seg selv på feil parkering med null oversikt,  ved overgangsfelt står det i lovverket at du skal mist parkere 5 menter ifra dette.  Men hvorfor skal vi borgere følge reglene?  Når Parkering's vakten gir oss bøter,  når vi parker feil. for de å bøter..? .  tror nok ikke det.  Æ så de bare sto å så rart på feil parkeringen å kjørte..  De tok ikke opp bot mappen sin, å la en bot der.  

Enn hver borger som ser de parker feil,  Har ansvar der å da å ta et bilde og gi til Stjørdal Kommune.  

Forresten kan politiet gi bøter ut...  på dette feltet... 

 

For mot gående kjøretøy har ingen sikt, om noen skulle komme ute i veien, da bilen ikke står minium 5 menter ifra.

Men dette gjelder flere som feil parker, nærhet av overgangsfelt.  

 Har ikke målet opp, men vises feil her. 

 

#stjørdal #kommune #bil #oktober #vei #samfunn #blogg

f--- Bruk hodet ute i trafikken!

Det er nå blitt mørkere å mørkere ute, bruk derfor refleks. Slik at jeg ser deg der ute i det mørket, selvsagt har jeg lys på bilen. Men går du der i mørket, bruker jeg lengre tid å oppdage deg!  Og jeg ønsker Ikke møte deg på panseret midt (bilen). eller at du blir vett skremt at jeg ikke så deg. ! 

Bruk derfor sunn fornuft, selv om du mener vi ser deg. Selv om vi snart skal legge om dekk, betyr det fremdels at vi har stopplengde.  

Har du barn, ha på de refleks men husk at du er forbildet !  

 
#trafikk #mennsket #barn #sykkel #blogg #helse #liv #folkehelsen "september #bil #car #gau9foto #trafikk #norge #vinter #dekk #barn #voksen 

Har noen prøvd å Lage bok på blogg siden ?

Hei,  

tittelen er spørsmålet jeg lurer på. 

 

 

 

#blogg #oktober #helse #bok #spørsmål #gau9foto #julegave 

hits