Godt nyttår

Ønsker dæ et godt nyttår, mange nye muligheter i møte😀😀

Nyttårs mål 2016

Året 2015 har vært noe utfordrede på godt og vondt. Men snart legger denne tiden bak meg, å ser frem til et helt nytt år. Med mange nye muligheter.


Har siste tiden begynt og tenkte på, hva skal jeg gjøre annerledes til kommende år?
 Jo jeg skal bruke mer tid til å prioritere interessene innenfor: musikk, foto, kunst, og service.
Og eventuelt skole vist jeg kommer inn til august.
Det vil si at jeg trapper meget ned på aktiviteten fotball det er synd, men slikt er det. Noe må vike for at andre interesser.
- Skal uansett greie å holde den fysiske tilstanden stabil, med og være mer aktiv innenfor Mental Helse trimgruppe.  
 Bloggen er fremdels en digital dagbok, der jeg deler mine tanker med deg =)
Håper å få til å være mer hjemme, enn hva året 2015 har vært...  
- Innenfor musikk har jeg det mål, om å få opprettet tilgang til Spotify og iTunes konto, slik at det blir langt ut på flere kanaler.
- Har nå side hos: twitter, blogg, youtube, og facebook å en enkel og fin reklame på bilen. 
Du tenker kansje nå at jeg tjener penger med reklame på bilen, men nei jeg gjør ikke det.  
 
Har alt startet igang med et av målene for kommende år: 
Lag av musikk
Tittel: TA TELEFONEN !
Denne ringetonen er noe spesiell, men faller nok i smak for deg. Fordi den er enkel å lett å bli kjent til. Melodien, sangen og filmet er laget av meg.
Slik at det er ingen copy versjon.   
Enste som er mix på er stemmen da stemmen min ble noe rar...  
 Legg gjerne igjen en kommentar eller to =)  

Ønsker tilbake melding på Ringetonen. 

 

 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer. 

 

#helse #blogg #desember #2015 #2016 #nyttårsmål #melodi #youtube #facebook #hverdag #ringetone #foto #film #musikk #samfunn #Pr #kommunikasjon #gau9foto #personlig #trening

2. Juledag

 Dro hjemme en tur 1. Juledag å så til leiligheten,  før æ dro hjemme å passer på katta hos min mamma:) Synes d er noe dumt at snø kom andre juledag,  det var så fint å greit føre uten den snø på veien.  Men nok om d,  Var en tur på 2. Dags fest men drakk itj annet enn brus kjørte litt,  :)

Etter å vært der dro æ hjemme å passet på katta,  å vi så litt film.  Politi skolen,  før hun måtte ut en tur.  Før æ så en film til,  klokka den gikk. Tror den nærmeste seg 5 før æ tok natta:)

 

#helse #gau9foto #hverdag #blogg #lørdag #katt 

God jul:) og siste ukes oppdatering!

Den siste uken har gått meget raskt,  har i to dager vært i #trondheim#juleshopping å handlet mye #julegaver.  Var da på #ops #citylade og #sittysyd#tiller.  

Gikk mæ på en #julebyen noe æ synes var veldig spennende å #kreativ laget av de ulike #barnehagene  

Men har ikke bare vært å shoppa,  har også vært å sett på #håndball #kamp i #heimdalhallen i #heimdal der søstra mi var med å spillet :)

Har bakt pepperkaker sammen med min gode veninne :) 

 

Er faktisk noe spendt hvordan juleaften blir i år :) kan ikke si dagen før dagen heller nå.. fordi d e bare ca 13 timer igjen til julen ringes inn å #sølvguttene #synger den inn :) en fantastisk fin #tradisjon.  Årets #julemat er #ribbe #medisterkaker #poter osv :) en fast å fin jule tradisjon :)

Skal på #julefrokost hos min #søster å #familien om noen timer, #gleder #mæ :) etter det blir det utkjøring av #julegaver til min #familien :)  sia æ ikke rakk d 23.desember.  greide da bare å levere ut to,  som e bedre enn ingenting :) 

Har derfor litt å gjøre på #juleaften også :) 

 

Ønsker dæ en fantastisk fin jul :)vare på hverandre :) 

 

#helse #gau9foto #hverdag #blogg #foto #familie 

For itj sove!

Uansett hvordan mye æ har prøvd å fått til å sove,  går det rett å slett ikke.  Det plager mæ mye, fordi æ blir så utrolig trøtt på ettermiddagen. Men da skal æ itj sove.  Men skal i dag mest bare slappe av hjemme.  Men må en tur innom ulike kontorer,  Å undersøkt hvorfor det kom til slik resultater.  Synes itj d stemmer rett..  

Skal forresten snart opp å drikk litt mer vann tilsatt med saft,  tror nemlig det.  At kroppen trenger langt mer veske enn den har fått.  Derfor har æ satt nydelig det målet om å drikke 3 glass hver 3 time.  For også øke veske inntaket,  men også at det blir lettere for mæ å fungere.  Så slipper æ å havne på sykehuset for manglene vann..   et menneske består av 60 % vann.  Slik jeg vet har jeg siste månedene ikke ha et veske inntak på ca 2 liter pr.  dag.  Men heller ca 6.dl pr. dag.  Som da er 1,4 dl for lite.  

Nok så vanskelig mål,  Men som må gjøres for å overleve.  

- kjente god manglende veske på treningen på onsdagen...   

 

Ønsker dæ en fin dag :) 

 

#helse #gau9foto #hverdag #blogg #torsdag #vann #menneske #desember #sofa #mote #Stjørdal 

Nytt Youtube innlegg

Denne forteller deg i korte faktorer hva som er viktig for å nå langt. Det avgjørende resultatene kommer ikke men enn gang men overtid.

-  Vær tålmodig, ikke hast deg til et falsk resultater...

 

Ønsker deg en fin dag =)  

 

#youtube #blogg #gau9foto #hverdag #film #musikk #lyd #bilde #foto #PR

Sosial angst å frykt !

Æsj å akkurt nå--, Æ som har vært så god siste to månadane, å itj Plages noe med den sosiale angsten. Plusselig begynner æ plages æ igjen.  Hvorfor vet æ itj.  Men har siste to dagene plages veldig med å gå på butikken/ kjøpesenter, selv om æ har gjort det.  Det var helt fryktelig i dag.  Var på Rema 1000 for og pante en sekk med flasker.  Alt gikk så bra der æ sto å pantet. Men tenkte mye hvilken butikk skal æ bruke..... .. . . Før æ valgte den butikken æ gjorde.. Men når æ begynte å gå ved frukta å nærmere mæ kassen, fikk æ noe panikk å måtte bli ferdig.  Vurderte hva skal æ gjøre,  tenkte å at æ skulle handle den grøten til kr. 9,50.-  men måtte bare dra. Kjørte mæ en liten tur, før æ prøvde mæ igjen i butikken.  Gikk noe bedre, men kjente godt at nei, kom dæ hjem dette er skummelt.  Så hva skjer med mæ.  Har æ presset mæ for mye siste to månadane, tror kanskje det. Men må komme mæ igjennom dagen i morgen, skal jo på julebord å spise mye god mat :D  Var tidligere på dagen, både på Expert, Elkjøp, men kjente da ingenting til den sosiale angsten.. Men var nok mål bevist hva jeg skulle, noe som gjorde det lettere.   Er nok noe redd, for det æ itj gjør så veldig ofte.. .  Tenk om folket kunne har sett at jeg plages veldig, å roet mæ ned. Æ hadde det indre stresset, angst som ingen så noe til.  Selv sto æ helt rolig å ventet på tur... 

- Det er fryktelig å plusselig få tilbake slag med Sosial angst,  alt låser seg for mæ...   

  

#helse #hverdag #angst #sosial #blogg #butikk #julehandel #frykt #gau9foto #kjøpesenter #folkehelse #blogger #desember 

Spørsmål tid

Hei =) 

Nå åpner æ for at du kan stille meg spørsmål, mener å tro at det er første gangen på lenge at det blir åpnet for dette. 

Det er ingen spørsmål, som er for flaue om du lurer på noe.  Jeg svar deg =) #spørsmål #stjørdal #helse #mote #klær #angst #hverdag #gau9foto 

Takk Takk =)

Er veldig takknemlig for at du ønsker og følge mæ hvordan min: hverdagen, sosial angst, foto og film, men har tenkt på hvordan skal æ greie å gi noe tilbake til dæ som følger med mæ.  Svaret har eg nå funnet ut av, det blir å lese mange av de fantastiske gode følgene mine sine blogger som nå er 73 personer. Noe æ uansett gjør, men skal bli noe bedre å kommentere innleggene til dæ =)  Tusen takk til dæ som følger mæ på twitter, facebook (hverdagshelt) og youtube =)

 Velkommen tilbake =) 

 

  

 

#blogger #blogg #hverdag #hverdag #helse #gau9foto #velkommen #norge #desember #Stjørdal #mote #samfunn #folkehelse #kjærlighet #facebook #hverdagshelt #youtube #twitter 

 

 

 

 

Noe speisselt sang, men hørte mye på denne i barndommen :p Huff mye gammel klær i skapet !

Etter å fått noen tilbake meldinger om at æ måtte gjøre om på klærs stillen, har æ tatt grep å ryddet bort alt det som Aldri skal brukes. Ble nok noe flau over stillen æ brukte i dag, forstår itj ka æ enkle har tenkt med. (men vet æ har gitt opp det, med klærne) Men nå har æ innsett hvor ille det har vært, å alt det gamle blir både kaset å gitt bort.  Vet at noen av klærs stillen æ har brukt var fra æ gikk i ca åtten klassen:  Helt latterlig å tenke på ca tolv år gamle klær.  Tidlig på året to tusen og femten viste jeg godt selv at stillen skulle fornyes, men ble aldri noe mer enn det. Handlet inn nytt å la det raskt bakerst utrolig nok, ....  Men ble hele fire bæreposer med klær, har små ryddet av og til.  

Så nyttårsmålet for i år blir innfridd: selv om det kommer alt forseint. Starter jeg med det fra og med fredagen ellevte desember ved å bruke klær som gir langt bedre inntrykk av meg selv =) 

 

 

#mote #2015 #hverdag #blogg #gau9foto #helse #ungdom #gammel #torsdag #fredag #fremtid 

God natt :D

Måtte bare gjøre unna noen papirarbeid før æ kunne ta natta her, ble derfor noe forsinket med at æ kunne legge mæ å sove godt :)   Men nå er det gjort unna,  derfor har æ noe bedre tid til å slappe av på. Å kan sove godt og drømme søt..  Vet uansett at æ må igjennom, noe mer utfordringer med papir arbeidet enten i Torsdag eller fredag. Gruver meg men har bestemmet mæ at æ skal greie det,  det er bare derre med å starte som av og til kan være den største utfordringen.  

  

Synes denne filmen er viktig å se: God Natt :D  

 

#godnatt #natt #helse #papir #glede #gau9foto #torsdag #blogg

Stille før stormen...

I det siste har jeg bare latt dagene gå,  har plages med å være små forkjølet enda.  Men tror det er på bedringens vei.  På lørdagen som var,  Var æ på julebord på Teveltunet fjellstue i Meråker å spiste nydelig julemat å hadde det hyggelig.  (anbefalles)

Har også vært på besøk hos min mamma å hjelpet henne :)  Dro hjemover tirsdagen for å delta på treningen :) 

I dag har æ vært med søsteren min til #Trondheim å vi handlet litt forskjellige ting,  enste æ handlet på turen var en Big Bite.  

Etter turen i Trondheim,  hadde æ litt tid til å slappe av.  Var så og si meget trøtt ettersom æ itj sov særlig godt natt til i dag.  Etter sovningen på ca en og halv time, var det bare å gjøre seg klar for #Julebordet.   Etter julebordet tenkte æ at nå har æ god tid til å slappe av på, men viste seg at æ tok feil.  Fordi klokken gikk meget raskt til å skulle på en treningsøkt :)

Snart er det natta her hos mæ :)

 

#helse #gau9foto #hverdag #blogg #lørdag #søndag  #mandag #tirsdag #onsdag #julebord #mote #Stjørdal #fotball #trening #mamma #søster 

Må vel opp da..

Så e d på tide å stå opp,  spis litt mat.  Kjør mæ en tur å handle det lille verktøyet æ mangler,   å prøve å få skiftet de fire tennpluggene i bila.  Skal vist være like lett som å sett opp ikea møbler,  har aldri gjort d før skiftet tennplugger i en bil.   Men er på tide da bila e til tider tungstartet,  batteriet e det ikke.  Den vil dra men vil ikke alltid tenne hører æ,  av å til..   

 

#gau9foto #hverdag #blogg #bil #desember #helse 

 

Ønsker dæ en fantastisk fin dag :)

ÅÅÅÅÅÅÅ !

Å det kan være vanskelig.. å det er ikke lett å se deg..  å hvorfor ser du ikke meg.. å hvem er du... å teit at kritiserer banan... å så god du er.. å viste du at å er en bokstav. Å hvorfor leste du alt dette med å ? Å brukes veldig mye uten at vi tenker over det :P 

 

- Men nå over til det jeg skulle frem til,  ord kan gjøre mye godt å vondt. Med bilder kan skape mer enn ord. Derfor legger jeg en del utrykks foto i dette innlegget:  Jeg kommer med noen beskrivelser under bildet, men du kan selvsagt være u-eninge med meg om det..  Gjerne være det, beskriv bildene slik du oppfatter de til meg =) 

 

 

Usikker, gjenferd, 

Frykt, redd, anonym, ukjentGlad å delvis lykkelig

Trist, skuffet, såret... 

?

 

 

Husk å like facebook siden =)

Klikk her =)

 

 

#helse #gau9foto #desember #blogg #facebook #foto #

 

Jeg valgte å mørk legge bloggen!

Med de fargene som jeg har brukt, har jeg gitt inntrykk av å være en glad å lykkelig person. Noe æ itj e, bare kan virke slikt uten til.   Jeg tenker fremdel en del, ser ikke frem til juletider selv om æ skal spise jule mat. Er det alt for mye stress for bare en uke å ukene, julen har forresten kommet bort. Da butikkene pynter alt i Oktober..    Julen er noe dritt for og si det slikt,  Utgift post er det også, høye krav å lite penger gjør det itj bedre ....   Lever akkurt resten av året, men så vet jeg denne tiden kommer. Hva må æ gjøre? jo kutte ned på mat budsjettet, å lever derfor for mindre mat.  Mer usunt, fordi det er billigst...

Selv om Norge er et godt land å bo i, har vi fremdels klasseskille mellom Rik, middels å fattige.   Jeg vil si at jeg er mellom middels å fattig enn eller annen plass..   Hadde du sett det æ har hjemme her, hadde du tenkt sikkert.  Åj her er det mye dyrt, men sannheten ligger ikke der.   Jeg for i det andre ikke ønsker å ha, fordi det er bra nok for meg.  Kunne tenkt mæ å handlet noe i butikk av nye møbler, men har også andre utgifter som må dekkes... Derfor er enste nye møbel min en seng, som æ brukte flere måneder for å få komplett etter penge boken..  

- Så julegavene mine ligger på ca mellom.: 30-50 kr. pr stykk. max 80 kroner enn sjelden gang i blandt.    

 

 

Dette er en sang som betyr en del...  

#desember #julegaver #svart #blogg #helse #samfunn #gau9foto 

hits